Filteren op

Samsung Tab E 9.6 hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung Tab E 9.6 hoesjes

De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een basis tablet bedoeld voor de lichte gebruiker. De Tab E 9.6 heeft aan boord: Android 4.4, 8 Gigabyte geheugen, een groot 9,6 inch scherm en 1.3 Ghz quadcore processor. Dit zijn vrij normale specificaties voor een tablet gericht op de lichte gebruiker. Het laatste nieuws volgen, een simpel spelletje, afspraken in de agenda zetten zijn prima uitvoerbare taken voor deze tablet.

 

Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesjes

De Tab E 9.6 is een heel geschikte tablet voor jonge kinderen en ouderen. Dit instapmodel is door zijn prijs een heel aantrekkelijk product om als cadeau te geven. We raden aan om een hoesje voor de Tab E 9.6 te gebruiken samen met een screenprotector. Zo blijft het toestel onbeschadigd en kan het schokken opvangen. Vooral omdat deze tablet waarschijnlijk door kinderen wordt gebruikt, gebeuren ongelukjes met regelmaat. Elektronica kan niet tegen harde schokken, zoals het laten vallen. Met een Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesje, zullen schokken dat voortvloeien uit het uit handen laten vallen, deels door het hoesje worden geabsorbeerd. De kans dat een tablet een val overleeft is veel hoger wanneer er een beschermend hoesje om de tablet zit.

 

We hebben de beste Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesjes all voor jou uitgekozen. Onze hoesjes voor de Tab E 9.6 hebben een sluitende pasvorm zodat het een strak geheel blijft. Toegang tot de knoppen zoals volumeknoppen zijn aanwezig.

Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

Bestel vandaag nog uw hoesje en geniet zonder zorgen van de Samsung Galaxy Tab E 9.6.

 

Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesjes