Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Tab A (10.1) hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung Tab A (10.1) hoesjes

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prima tablet in zijn prijscategorie. Met de nieuwste Android 6 aan boord beschikt deze tablet over de nieuwste functies. Het scherm geeft mooie kleuren weer en het is prettig werken op een 10.1 inch formaat. Met de Samsung Galaxy Tab A 10.1 zal je voorlopig geen problemen ondervinden met trage apps.

 

Een hoesje voor de Tab A 10.1

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prachtig toestel. In huis zal iedereen daar met plezier gebruik van maken. Ook jonge kinderen zullen erg veel plezier beleven met de talloze apps die te vinden zijn in de Play store. Smartphones en tablets worden over het algemeen altijd extra beschermd met een hoesje en een screenprotector. De Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoesjes van My-iCover.nl passen precies om het toestel heen, met alle knoppen nog te bedienen. Ook door het gebruik van een tablethoesje is de tablet rechtop te zetten. Zo kan je in een natuurlijke houding op de tablet werken. In combinatie met een screenprotector blijft het scherm netjes en zal het krasvrij blijven. Niets is vervelender dan een krassen op het scherm. Zodra het er eenmaal op zit, is het niet meer weg te krijgen. Ook wanneer kinderen gebruik maken van de tablet – die doorgaans minder voorzichtig zijn – zullen met een hoesje en screenprotector een tablet langer heel houden.

De beste hoesjes uitgekozen

We zoeken met zorg de beste hoesjes uit zodat jij als klant altijd een goede keus maakt. Voor de Galaxy Tab A 10.1 hebben we een beperkt aantal hoezen uitgekozen, die het beste uit de tests zijn gekomen. Hier hebben we niet gekeken naar het uiterlijk, maar naar degelijkheid.

Mocht er vragen zijn, mail ons op info@my-icover.nl. Op werkdagen is ons respons gemiddeld binnen een uur.

Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

Samsung Tab A (10.1) hoesjes kopen