Filteren op

Samsung Galaxy Note 7 hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Een mooi hoesje voor de Samsung Note 7

De nieuwe Samsung Galaxy Note 7 is de opvolger van de Note 5. Het toestel heeft vergelijkbare specificaties als de S7, zoals de 12 megapixel camera, maar ook de gebruikte materialen en design zijn vergelijkbaar. Wat wel opmerkelijk is, is dat dit toestel een Gorilla Glass 5 heeft. Dit geeft toch wat extra bescherming ten opzichte van de vorige generatie. Natuurlijk is de S-pen niet weg te denken bij de Note series.

Beschermend hoesje

Met een introductieprijs van circa € 850, is het zeker verstandig om voorzichtig om te gaan met dit prachttoestel. Dit toestel is qua design geweldig om naar te kijken, maar doordat het toestel erg dun is, betekent dit ook dat het naar grote waarschijnlijkheid een val niet gaat overleven. Om toch het toestel te beschermen, kunt u gebruik maken van een telefoonhoesje. De Note 7 hoesjes zijn op maat gemaakte covers, zodat het een perfecte pasvorm biedt. Deze hoesjes absorberen lichte schokken en vergroten de kans dat het toestel een val overleeft. Een phablet als de Note 7 is een organiser waar u waarschijnlijk veel zakelijk, maar ook privé zult gebruiken. Belangrijke afspraken, foto’s en andere persoonlijke bestanden wilt u natuurlijk niet verliezen. Door middel van een Samsung Note 7 hoesje verkleint u in ieder geval de kans dat dat kan gebeuren.

Een touchscreen zonder krassen.

Niets is natuurlijk vervelender dan wanneer er krassen aanwezig zijn op een touchscreen. Verwijderen van een kras gaat helaas niet, maar voorkomen wel! De Gorilla Glass 5 is sterk en kan krassen van metalen voorwerpen weerstaan, maar steen en zand kunnen nog altijd lelijke krassen op het scherm, of andere delen van een smartphone veroorzaken. Met een Note 7 screenprotector, is het scherm voorzien van een dun laagje folie. Het scherm zal niet meer in direct contact raken met voorwerpen en voorkomt de irritante krassen. Dit in combinatie met een hoesje, hoeft u niet meer druk te maken voor krassen, maar ook is het toestel voorbereid een een lichte val te overleven.

Bestel nu uw Samsung Note 7 accessoires bij My-iCover.nl. We verzenden het product op de dag van bestellen, mits het voor 17:00 is besteld. Gratis verzending is van toepassing op adressen in Nederland.

Samsung Note 7 hoesjes