Filteren op

HTC 10 / 10 Lifestyle hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor uw HTC 10

Vanaf de bekendmaking in 2016 is de HTC 10 een geliefde smartphone. Het mooie 5,2 inch touchscreen en 4 GB geheugen zorgt dit samen voor een toestel dat vloeiend en snel opereert. Beschadigingen tegengaan door gebruik te maken van een HTC 10 hoesje is dan ook zeer zeker aan te raden.

De HTC 10 mag gerust een krachtpatser worden genoemd. De razendsnelle Qualcomm® Snapdragon™ 820 en 12 megapixel fotocamera maken deze smartphone een top toestel waar u nog lang van kunt genieten. Een HTC 10 hoesje zal ervoor zorgen dat de telefoon lang in een goede conditie blijft.

 

Zonder krassen

Zonder een telefoonhoesje om uw HTC 10 kan uw smartphone al na korte periode onaangename gebruikerssporen optreden. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Het is daarom raadzaam om de telefoon te goed af te schermen met een HTC 10 hoesje. Uw smartphone zal bij een valpartij flink schade hebben, waar ditzelfde toestel in een hoesje de kans veel kleiner zal zijn dat het toestel beschadigd raakt. Een hoesje zorgt bovendien dat de behuizing krasvrij blijft. U heeft langer plezier van uw toestel en voorkomt een hoop ellende.

Indien u een HTC 10 hoesje aanschaft dat alleen de achterkant beschermd, is het zeker aan te raden om ook een screenprotector te plakken. Een grote ergernis is wanneer het scherm bekrast is. Daar is namelijk niks meer tegen te doen als het bekrast is, naast het compleet vervangen van een scherm.

 

Verlaag de kans op een kapotte smartphone

Een HTC 10 hoesje beschermt uw toestel van krassen, maar ook alle hardware dat in het toestel zit zal veel minder lijden. De componeneten in een smartphone zijn eenmaal gevoelig en de schokken van het dagelijks gebruik worden deels weggenomen door een hoesje. Een HTC 10 hoesje geeft de bescherming die het verdient.

Heeft u weleens in de regen een telefoontje moeten plegen? Zonder een HTC 10 hoesje kan vocht makkelijker door de behuizing komen en zorgen voor kortsluiting. Wanneer dat gebeurt, is het vaak einde verhaal voor een smartphone.

 

Groot aanbod in telefoon hoesjes

My-icover.nl biedt u een groot en leuk aanbod HTC 10 hoesjes dat scherp geprijst zijn. Vandaag besteld betekend dat het ook vandaag mee met de post gaat, mits voor 17:00 besteld is.

 

Gerelateerde pagina’s

HTC One M9 hoesjes

HTC One M9 Plus hoesjes

HTC One M8 hoesjes

HTC Desire 626 hoesjes

 

 

HTC 10 hoesjes