Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy A7 (2016) hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Een Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje ter bescherming

 

Een alleskunner en een mooie verschijning, de Samsung Galaxy A7 (2016) heeft het allemaal. Deze smartphone van Samsung heeft net niet de nieuwste onderdelen achter de mooie behuizing, waardoor ze de prijs vrij laag hebben kunnen houden. Dat wilt niet zeggen dat deze smartphone traag is, of onduidelijke foto’s schiet. Integendeel, het toestel werkt zoals je kan verwachten van een nieuwe smartphone. Ben je iemand die dagelijks een aantal telefoontjes pleegt, wat smsjes verstuurd, even het nieuws volgt, een paar leuke momenten vastlegt op Snapchat en tijdens het sporten even wat muziek luisterd? Dit is de perfecte smartphone voor jou!

 

Doe een hoesje om de A7 (2016)

Een smartphone is tegenwoordig een alleskunner waar je veel belangrijke informatie in opslaat. Denk aan persoonlijke bestanden zoals foto’s en berichtjes. We worden altijd geadviseerd om een back-up te maken van je bestanden, maar in de praktijk gebeurt dat niet of te weinig. Wanneer je de Samsung Galaxy A7 (2016) laat vallen zonder een hoesje, zal de schade ernstig zijn. Heb je pecht en het toestel gaat niet meer aan, dan ben je ook je bestanden kwijt. Ook zorgt dit voor veel ongemakken die voorkomen had kunnen worden.

Hoesjes gemaakt voor de Samsung Galaxy A7 (2016) zijn specifiek gemaakt voor dit model. Dat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het grote voordeel van de flip covers van My-iCover zijn de vakjes voor de pasjes en dat het hoesje als een standaard fungeert zodat je het toestel op een ideale kijkhoek kunt zetten om een filmpje te bekijken.

 

Krasvrije Samsung Galaxy A7

Waar men vaak aan irriteert is dat er krassen overal op het toestel komen. Vooral op het scherm komen vroeg of laat krassen. Op het toestel zit verhard glas dat krassen van metalen voorwerpen vermijd, maar krassen van zandkorrels zijn onvermijdbaar. Dit heeft te maken met de hardheid van steen dat toch krassen achterlaat op verhard glas (GorrillaGlass). Met een screenprotector en een hoesje voor de Samsung Galaxy A7 (2016), heb je je toestel volledig beschermd en verlaag je het risico de smartphone te beschadigen tot een minimum.

Bestel vandaag nog een hoesje en heb het morgen al in huis!

Verwante pagina’s:

Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 2016
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A7 (2016) hoesjes