Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Huawei Ascend P9 lite hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Hoesjes voor de nieuwe Huawei P9 Lite

 

De middensegment smartphone van dit moment is zonder twijfel de Huawei P9 lite. Met een Full HD 5 inch touchscreen, 2 GHZ octacore processor, 3 GB geheugen en 16GB aan opslag, kan dit toestel moeiteloos multitasken en zonder haperingen games afspelen. De P9 Lite is flink op vooruit gegaan qua specs vergeleken met de voorganger (P8 Lite) en dat is te merken aan de vloeiende beelden wanneer je door de menu’s swiped. De foto’s die dit toestel maakt zijn gemiddeld en zeker goed genoeg voor alledaagse kiekjes. Met een nieuw toestel wil je natuurlijk zuinig op zijn. Met een Huawei P9 Lite hoesje, kan je toestel net wat meer hebben.

 

Voordelen van een hoesje

Heb je weleens iets uit je handen laten vallen? Smartphones van nu kunnen niet een val van een hoogte van een meter aan zonder dat het scherm, of andere onderdelen stuk gaan. Soms heb je geluk en lijkt het erop dat het toestel geen schade heeft opgelopen. Toch is het zo dat een klap tegen het toestel de levensduur van de elektronica in een smartphone verminderd. Met een Huawei P9 lite hoesje zorg je dat het toestel goed beveiligd is en schokken en stoten voor een deel absorberen. Dit vergroot de kans dat de telefoon heel blijft na een valpartij aanzienlijk.

 

Krassen voorkomen op de Huawei P9 Lite

Waarschijnlijk ken je ook wel iemand uit jouw omgeving met een telefoon vol met krassen, of erger nog, met een gebarsten scherm. Dit is natuurlijk geen gezicht en onbewust laat je dan toch een vreemde indruk achter bij mensen die je net hebt ontmoet.

De Huawei P9 Lite heeft een flinke scherm en een plastic behuizing. Deze is op alle fronten vatbaar voor krassen. Een P9 Lite hoesje is niet duur en makkelijk te vervangen, dus zeker een aanrader om dit aan te schaffen.

Een tip van de redactie: Soms zit er op een nieuw toestel standaard een screenprotector (doorzichtige folie) die het scherm beschermd tegen krassen. Laat dit op zitten en vervang wanneer nodig deze folie met een nieuwe screenprotector uit onze webshop.

 

Kwaliteit tegen een zacht prijsje

My-icover.nl is beoordeeld door de jaren heen beoordeeld door klanten met een 9 gemiddeld. Daar zijn we erg trots op en hopen ook dat je onze service als bovengemiddeld ervaart.

Huawei Ascend P9 lite hoesjes