Filteren op

Model

Model

Samsung Galaxy A9 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuk hoesje voor de Samsung Galaxy A9

Met het grote formaat van de Samsung Galaxy A9 is het een heel geschikt toestel voor consumenten die veel de smartphone gebruiken voor alledaagse dingen. Achter het mooie scherm zit genoeg rekenkracht om de nieuwste apps te draaien. Ook scherpe foto’s kunnen worden vastgelegd met de 19 megapixel camera. Het grote nadeel van een groot scherm is dat het extra gevoelig is voor schade, daar weet gelukkig My-iCover.nl wel raad mee!

Voorkom gebruikerssporen

Omdat het een groot toestel is waar u moeiteloos films en spelletjes op kunt spelen, is het waarschijnlijk een mobiel waar je gemiddeld best veel tijd mee doorbrengt op een dag. Zonder een Samsung Galaxy A9 hoesje om het toestel, kan de smartphone beschadigen. Tegenwoordig zijn smartphones dun en daarmee ook de behuizing is zo licht en klein mogelijk gemaakt, zodat het toestel niet te zwaar wordt. Gevoeligheid voor stoten is dan ook toegenomen. Een kras op het scherm is ook erg vervelend en dat zou allemaal kunnen worden voorkomen wanneer u een hoesje voor de Samsung Galaxy A9 om heeft zitten. Ook door het dagelijks gebruik komen hoe dan ook lichte gebruikerssporen op het toestel. Een hoesje met een screenprotector samen is jouw smartphone op en top goed beschermd.

Maak je telefoon persoonlijk

Samsung Galaxy A9 hoesjes zijn er in verschillende modellen en prints. Een hoesje veranderd jouw smartphone in jouw favoriete kleur of print met extra functies. Zo hebben flip covers een standaard functie wat erg handig is bij een groot toestel als deze. Je kunt het toestel recht op tafel zetten net als een tablet. Ook het opbergen van sommige pasjes is handig. Wat denkt u van een pasje voor het openbaar vervoer, je zou in en uit kunnen klokken met je smartphone in de trein, of op het werk. We hebben ook flinterdunne hoesjes die zo dun zijn dat het krasjes voorkomt en het toestel niet dik maakt.

Samsung Galaxy A9 hoesje, bescherm voordat het te laat is

Een smartphone uit je handen laten vallen kan iedereen overkomen. De schade is soms niet te overzien en zonder een hoesje kan dat tot gevolg hebben dat het toestel volledig niet meer te gebruiken zal zijn. De Samsung A9 is uitermate geschikt voor het opslaan van foto’s, afspraken etc, dus met andere woorden, als je telefoon stuk valt, betekend ook dat de gegevens op het toestel soms niet meer op te vragen zijn. Voorkom alle ellende zorg dat de kans dat dit gebeurt met jouw Samsung Galaxy A9 zo klein mogelijk zal zijn.

Beste kwaliteit voor een zacht prijsje

We zijn trots om te melden dat we onze klanten de afgelopen jaren blij hebben mogen maken met een goed product, tegen een aannemelijk bedrag. Ook zijn we heel trots dat we gemiddeld met een 9 worden beoordeeld. Klik hier om de ervaringen van onze klanten te lezen en hopelijk zien we ook een bericht van jou binnenkort!

 

Bekijk ook ons aanbod van hoesjes voor de andere Samsung Galaxy modellen:
Samsung Galaxy S5 hoesjes
Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5 Edge
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Grand Prime
Samsung Galaxy S7 hoesjes
Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

 

 

Samsung Galaxy A9 hoesjes