Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuk hoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge

In 2016 is de Samsung Galaxy S7 Edge een van de top range smartphones die verkrijgbaar zijn. De S7 Edge is dankzij de mooie afwerking van het scherm en het formaat ideaal voor mensen die veel een smartphone dagelijks gebruiken, zoals zakelijk snel en gemakkelijk afspraken inzetten, maar het grote scherm biedt ook voordelen om films af te spelen en dankzij de goed presterende hardware draaien alle spelletjes vloeiend op dit toestel. Met een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje bescherm je dit top toestel en kunt u volop genieten zonder zorgen.

 

Extra functies met een hoesje

Met een S7 Edge hoesje, speciaal op maat gemaakt voor dit toestel, heeft het naast een beschermende functie ook nog andere voordelen. Denk maar eens aan een standaard om een filmpje af te spelen en het toestel op jouw gewenste positie blijft staan. Of een mini portemonnee waar je je pasjes in kunt bewaren of een biljet van 20 euro voor als je ooit zonder portemonnee de deur uit gaat! Het spreekt voor zich, maar een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge maakt pas jouw smartphone uniek. Je geeft een eigen draai aan het uiterlijk van het toestel en past het aan op jouw voorkeuren.

Verder zorgt een hoesje voor de S7 Edge ook voor dat het toestel langer zijn waarde behoudt bij verkoop. Geen beschadigingen betekend makkelijker en sneller uw toestel verkopen tegen een veel hogere prijs.

Een smartphone in deze prijsklasse hoort naar onze mening altijd een hoesje om te hebben, het zou verschrikkelijk jammer zijn dat zo’n toestel beschadigd raakt.

 

S7 Edge screenprotector

De Samsung Galaxy S7 Edge blinkt uit door zijn verbluffende scherm van 5,5 inch. Van een scherm als deze is het soms te verleidelijk om met het toestel te spelen en soms zelfs een filmpje op deze smartphone mooier is dan op je computer. Het scherm heeft een kras werende laag dat wanneer je met een sleutelbos over het scherm krast, geen krassen op het scherm achter laat. Maar dat betekend niet dat het werkelijk kras werend is tegen alle materialen. Steen (zand) is harder dan het metaal van je sleutels en kunnen heel makkelijk krassen veroorzaken op je scherm. Daarom is het verstandig de screenprotector op het toestel te laten en niet af te plukken als er een screenprotector op het toestel zit bij aankoop. Zit er geen screenprotector op uw Samsung Galaxy S7 Edge, zorg dan dat je snel een screenprotector aanschaft! Het scherm is waar je het meest voorzichtig mee moet zijn met dit toestel, dus ga vooral niet naar het strand met de S7 Edge zonder het toestel te voorzien van een screenprotector.

 

De beste prijs/kwaliteit bij My-iCover.nl

Dagelijks zorgt My-iCover.nl dat consumenten in Nederland en België tegen een scherpe prijs, een kwalitatief goed hoesje kunnen bestellen. We testen onze producten grondig voordat het artikel wordt opgenomen in ons assortiment zodat u als eindgebruiker niet teleur zal worden gesteld als u besteld via My-iCover.nl

Onze klanten beoordelen ons met een 9 op the Feedback company. Word jij de volgende klant die een bericht achterlaat?

 

Overige Samsung smartphone hoesjes:


Samsung Galaxy S5 hoesjes
Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Samsung Galaxy S6 hoesjes
Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5 Edge
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

 

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes