Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy S7 hoesjes

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung Galaxy S7 Hoesjes

 

Eind Februari 2016 is zijn de nieuwste smartphones van Samsung gelanceerd. Het gaat om de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. In dit artikel zullen wij je alles vertellen over Samsung Galaxy S7 hoesjes en bescherming. Een ding is zeker: de Samsung Galaxy S7 is de beste smartphone die Samsung heeft uitgebracht tot nu toe. Het uiterlijk van het nieuwe vlaggenschip is super modern en valt goed in de smaak, alhoewel het niet erg afwijkt van de vorige Samsung modellen zoals de S6. Een klein verschil is dat de scherpe randen aan de achterkant deze keer zijn afgerond en ook het glas aan de voorzijde loopt iets boller. Dit zorgt ervoor dat de Galaxy S7 een stuk lekkerder in de hand ligt. Nog een ander voordeel is dat de behuizing water- en stofdicht zijn gemaakt door middel van het gebruik van IP68-rating. Al deze features zijn erg geavanceerd en je zult denken dat er door de sterke aluminium behuizing niets meer kan gebeuren met je nieuwe Smartphone. Toch wordt sterk geadviseerd om je toestel optimaal te beschermen met een Samsung Galaxy S7 hoesje. Ook al is je nieuwste device geheel water- en stof dicht, een ongeluk zit in een klein hoekje.

 

Bescherming voor je Samsung Galaxy S7

Zoals al eerder aangegeven is de Galaxy S7 een toestel met een zeer geavanceerde behuizing. Toch is een Galaxy S7 hoesje een must! Met zijn 5.1 inch beeldscherm is de kans groot dat er sleutels of zandkorrels in de broekzak tegen het scherm schuren. Het pijnlijke resultaat zijn vervelende krasjes op je mooie beeldscherm. Alle super scherpe beelden zullen ineens vervaagt worden door de irritante krasjes op je beeldscherm. Om dit te voorkomen kun je het beste een Galaxy S7 flipcover kopen in combinatie met een screen protector. Het gebruik van alleen een screen protector zal ook al veel irritante doen voorkomen, maar dan blijft de achter- en zijkant van je Smartphone onbeschermd. Dit kan best gevaarlijk zijn, want voor je het weet valt je nieuwe device op een harde tegelvloer en je aluminium behuizing zal zeker schade vertonen. Daarnaast is de kans ook groot dat er onderdelen onder de motorkap van je Galaxy S7 verschuiven of beschadigen waardoor je toestel niet eens meer goed functioneert. Het is toch wel de ergste nachtmerrie van een Smartphone gebruiker wanneer je geheugen plots gewist is, zoals je foto’s, contactpersonen en Whatsapp gesprekken. In ons assortiment hebben we verschillende hoesjes en screen protectors waarmee je jouw Samsung Galaxy S7 kunnen beschermen.

 

Galaxy S7 hoesjes in verschillende modellen en designs

Ons assortiment is ruim aan Galaxy S7 hoesjes. Je kunt kiezen uit flipcovers, backcovers en screen protectors. Het beste is natuurlijk om een keuze te maken uit één van de eerste twee covers in combinatie met een screen protector. Zo wordt de voor- achter- en zijkant van je toestel optimaal beschermt tegen krassen, stoten en valpartijen.
Wij van My iCover weten dat niet iedereen dezelfde smaak heeft kwa telefoon bescherming. Daarom is ons assortiment breed aan Galaxy S7 hoesjes met verschillende patronen en kleuren. Voor de zakelijke markt hebben wij basic hoesjes met een sjiek uiterlijk, terwijl wij voor onze jongere doelgroep hoesjes hebben met vrolijke kleuren die opvallen.

 

My iCover service

Waarom zou je een Galaxy S7 hoesje bij My iCover kopen? Ten eerste bieden wij de service waar de consument naar verlangt. Ten eerste ons snelheid van service. Wij reageren binnen 12 uur of sneller op je emails en versturen je bestelling op werkdagen voor 18:00uur naar je op. Dit betekend dat wanneer jij voor 17:00uur bij ons besteld, dat je je bestelling de dag erop al in huis hebt! Ten tweede garanderen wij de kwaliteit van ons producten. Bij de inkoop kijken we goed naar de materialen die zijn gebruikt voor langdurige bescherming en gebruiksgemak. Bij ons ligt alles op voorraad, dus wij kijken ook iedere bestelling persoonlijk na op productiefouten. Kortom bestel je bij My iCover, dan garanderen wij jouw dat je tevreden zult zijn met je nieuwe Galaxy S7 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in
Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in
Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in
Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy S7 hoesjes