Filteren op

Huawei Nexus 6P Hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Originele Huawei Nexus 6P hoesjes kopen

De Huawei Nexus 6P is een erg groot toestel die wel met twee handen bedient moet worden. Dit komt natuurlijk door het 5.7 inch beeldscherm. Daarmee is dit toestel een stuk groter dan de Nexus 5X die werd uitgebracht door LG. De reviews over dit toestel zijn erg positief door de snelle Snapdragon 810-chipset, een perfecte camera, een schitterend amoledscherm en een lange accuduur. Kortom dit toestel is een high-end device. Het is erg belangrijk dat je toestel zolang mogelijk met je meegaat. Kies voor een Nexus 6P hoesje als je je geen zorgen wilt maken dat je je toestel een keer ergens tegenaan stoot. Hoesjes beperken het risico op grote en kostbare beschadigingen.

Bescherm je Huawei Nexus 6P goed

Zoals je weet zitten ongelukjes in de kleinste hoekjes. Denk bijvoorbeeld aan een glas water dat per ongeluk over je toestel heen valt. Of je bent de mooiste shots aan het maken van je vrienden en je device valt uit je handen op een harde grindvloer. Zo zijn er tal van situaties waar je Nexus 6P flink door beschadigd kan raken. Heb je een Nexus 6P hoesje of schaf je er vandaag nog één aan? Dan maak je een goede investering, want je voorkomt hoge reparatie kosten. Soms kan je toestel zo beschadigd raken dat je toestel zelfs niet meer aangaat. De onderdelen onder de motorkap van je device zijn erg fragiel en moeten niet te harde klappen krijgen.

Soorten bescherming methodes

Wij hebben Huawei Nexus 6P hoesjes in verschillende soorten, maten en kleuren. Kwa soorten kun je kiezen tussen een flipcover, backcover en/of screen protector. Natuurlijk is het het beste om één van de eerste soorten te combineren met een screen protector. Een flipcover biedt de meeste bescherming voor je toestel omdat deze de voor- zij- en achterkant van je device bedekt. Een backcover beschermt alleen de achter- en zijkanten. Kies je toch voor een backcover? Kies dan een backcover van TPU plastic. Dit is dik flexibel plastic wat erg licht is van gewicht. Dit materiaal vangt de eerste stoten op tijdens een klap of stoot. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat je toestel perfect in je Nexus 6P hoesjes past zonder dat deze eruit kan vallen. Dan kun je nog kiezen uit vele kleuren hoesjes. We hebben hoesjes met print, maar ook met enkel één kleur. Houd je meer van zakelijke hoesjes? Dan kun je kiezen voor een zwarte of bruine hoes. Ook hebben wij transparante hoesjes in ons assortiment. Deze zijn speciaal gemaakt voor de mensen die graag hun toestel zichtbaar willen houden tijdens het dragen van een hoesje.

Waarom koop ik mijn hoesje bij MyiCover?

Voor veel mensen is de beste kwaliteit voor de laagste prijs de belangrijkste reden voor een aankoop. Dan zit je bij my-icover.nl al goed! Wij bieden onze hoesjes aan voor de laagste prijs zodat het voor iedereen mogelijk is om je Nexus 6P goed te kunnen beschermen. Het toestel zelf is al duur genoeg toch? Daar komt nog bij dat wij geen verzendkosten rekenen. De prijs die bij het product weergeven wordt is dus ook de prijs die je uiteindelijk betaalt! Punt 2 is de kwaliteit. Wij garanderen onze kwaliteit omdat we na jarenlange ervaring weten welke hoesjes de beste bescherming bieden en welke het langst meegaan. Bovendien controleren wij iedere bestelling voor verzending persoonlijk op defectheden. Wacht dus niet langer en kijk eens of er een geschikt hoesje voor jou in ons assortiment bij zit?

Ook relevant

Ons aanbod in Huawei Ascend P6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend Mate 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Honor 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei G8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P9 hoesjes

Huawei Nexus 6P Hoesjes