Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

HTC One A9 Hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Voordelige HTC One A9 hoesjes

 

De HTC One A9 is één van de meeste besproken smartphone in het laatste kwartaal van 2015. Dit komt omdat het toestel erg voor op de iPhone 6(s) lijkt en omdat het toestel best prijzig is. Toch kan de HTC One A9 zich goed onderscheiden van de concurrent Apple. Het heeft snelle specs een hoogstaand scherm en draait op Android 6.0 Marshmallow. Kwa buitenkant heeft de HTC One A9 wel wat weg van de iPhone 6(s). Dit komt door zijn aluminium behuizing, afgeronde hoeken en de schuin lopende glaslaag aan de voorkant. Ook zijn de antennestrepen aan de achterzijde erg herkenbaar. De smartphone voelt erg stevig aan is ziet er super uit. Wil je je toestel voor een lange tijd er zo uit laten zien? Kies dan vandaag nog voor een passend HTC One A9 hoesje!

Bescherm je toestel optimaal

De HTC One A9 is het broertje van de HTC One M9. De A9 is hoger en breder dan zijn broertje en ook wat dunner. Zo’n dun en lang toestel kan gemakkelijk uit je hand glijden. Al helemaal door zijn aluminium geborstelde oppervlakte. Het is beter om je device goed te beschermen voordat het te laat is. Er zijn verschillende manieren waarop je je toestel kan beschermen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een flipcover die de voor- en achterzijde optimaal beschermt. Valt je device op de grond? Dan zal de flipcover de eerste klappen opvangen waardoor er zowel geen schade ontstaat aan je toestel. Gebruik je geen HTC One A9 hoesje en je device valt op een harde tegelvloer, dan zijn de gevolgen niet om blij van te worden. Er kan een barst in je scherm terecht komen, maar je toestel kan ook onder de motorkap flink beschadigd raken. De reparatie kosten vallen super hoog uit of soms is het zelf onmogelijk om je toestel te repareren waardoor je een nieuw exemplaar moet kopen. Inverteer daarom vandaag nog in een HTC One A9 hoesje en voorkom jezelf een hoop gestress. Naast een flipcover kun je ook kiezen voor een backcover. Als je kiest voor een backcover zorg er dan voor dat je deze gebruikt in combinatie met een screen protector, want een backcover beschermt alleen maar de achter- en zijkanten van je device. Met een extra laagje plastic over je beeldscherm, genaamd een screen protector, bescherm je je device tegen krassen. Een krasje is zo gemaakt. Tijdens het bellen bijvoorbeeld schuurt je toestel constant tegen je oorbel of wanneer je je toestel in je broekzak draagt ontstaan er al de kleinste krasjes voor kleine zandkorrels. Wie wil nu niet dat dat je HTC One A9 zo lang mogelijk mee gaat en er voor een lange tijd goed uit blijft zien?

Diverse modellen hoesjes

Wij willen dat iedereen een gepast hoesje kan vinden voor zijn op haar telefoon. Hierboven hebben we al beschreven welke soorten HTC One A9 hoesjes we in ons assortiment hebben. Hieronder zullen we je wat meer vertellen over de diverse modellen kwa kleur en materiaal. De meeste backcovers uit ons assortiment zijn gemaakt van TPU plastic. Dit vinden wij erg belangrijk omdat dit materiaal erg lang mee gaat en goed stoten op kan vangen. Het is wat dikker flexibel plastic wat erg licht van gewicht is. Wie liever zijn eigen device wil blijven zien tijdens het dragen van een hoesje, kan kiezen voor een transparante backcover in combinatie met een screen protector. Zo blijft je device optimaal beschermt en kun je je prachtige toestel blijven bewonderen.

Winacties

Zou je heel graag een HTC Desire 626 hoesje willen winnen? Like dan de My iCover Facebookpagina, want wij houden geregeld winacties in samenwerking met bloggers!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes

HTC One A9 Hoesjes