Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

LG V10 Hoesjes

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Mooie LG V10 hoesjes kopen

De LG V10 is het nieuwe broertje van de LG G4 en is zeker een high-end toestel door zijn torenhoge specificaties. Het toestel wordt ook wel een waar powerhouse genoemd door zijn 64GB aan uitbreidbare opslagruimte, ondersteuning van het 4G+ netwerk en met Android 5.1 Lollipop onder de motorkap. Voor al die top specificaties moet je natuurlijk wel wat geld uitleggen, maar dan heb je zeker een lange tijd veel plezier met dit toestel. Wil je ook dat de buitenkant van je toestel langer met je mee gaat en er top blijft uitzien? Kies dan voor een LG V10 hoesje voor optimale bescherming van je nieuwe toestel.

Neem je toestel mee naar buiten zonder zorgen

In de LG V10 zit een uitstekende 16 megapixel camera verwerkt. Natuurlijk wil je je toestel overal me naartoe nemen om de leukste kiekjes te maken! Pas wel op want ongelukjes zitten in de kleinste hoekjes. Voordat je het weet ligt je toestel in stukjes op een harde tegelvloer omdat je je toestel uit je hand hebt laten glippen. De reparatie kosten liegen er niet om. Soms is het toestel intern zo beschadigd, dan deze zelfs niet meer te maken is en zeg maar gedag tegen al je opgeslagen foto’s en andere privé gegevens. Dit soort dingen kun je voorkomen door een LG V10 hoesje om je telefoon te doen. Een hoesje vangt de allereerste klap op bij een val op stoot. Ook zal vloeistof niet meer zo snel naar binnengaan doordat het eerste door je hoesje heen moet komen.

Ons assortiment

In ons LG V10 hoesjes assortiment kun je allerlei soorten hoesjes vinden. Wij bieden flipcovers, backcovers en screen protectors aan. Natuurlijk is het het beste als je een flipcover of backcover in combinatie met een screen protectors gebruikt. Deze bij een backcover want deze beschermt alleen de achter- en zijkant van je toestel. Screen protectors zorgen ervoor dat er geen kleine krasjes op je beeldscherm kunnen ontstaan door gekras door zandkorrels in je broekzak of door het schuren van je toestel tegen je oorbel gedurende het bellen. Natuurlijk biedt de flipcover de allerbeste bescherming omdat deze soort LG V10 hoesjes je toestel van de voor- achter- en zijkant beschermt. De meeste flipcovers hebben vakjes voor creditcards of andere pasjes. Erg gemakkelijk als je zo min mogelijk mee wilt nemen in je tas, want je portemonnee kun je zo best thuislaten.

Kleuren en materialen

Onze backcovers zijn bijna allemaal gemaakt van TPU Plastic. Dit is voor ons erg van belang omdat dit materiaal erg lang meegaat en goed de eerste klappen opvangt tijdens een valpartij. Ook is het materiaal ligt van gewicht zodat je toestel niet veel zwaarder of dikker wordt dan zonder hoesje. Wil je dat je toestel zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje? Dan kun je kiezen voor een doorzichtig LG V10 hoesje. Zo kunnen jij en andere je toestel blijven bewonderen terwijl je device optimaal beschermt blijft.

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG G4

Ons aanbod in Nexus 5X hoesjes

Ons aanbod in LG G5 hoesjes

LG V10 Hoesjes