Nokia Lumia 830 hoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Goedkope Nokia Lumia 830 hoesjes

Blijf jij graag in contact met je familie en vrienden? Dan is de Nokia Lumia 830 zeker is voor jou! Neem fantastische foto’s met je vrienden met de PureView-camera en deel deze op je sociale netwerk. Dit is allemaal mogelijk met de Nokia Lumia 830. De mooie device is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je jouw smartphone nemen in jou favoriete kleur. Je kunt kiezen uit groen, oranje en zwart. Natuurlijk neem je je device overal mee naartoe. Wees dus slim en schaf een Nokia Lumia 830 hoesje aan om je smartphone zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Ultieme bescherming tegen dagelijkse ongelukjes

De Nokia Lumia 830 heeft een scherm van 5 inch. Door deze grootte oppervlakte is de kans op beschadigingen en krassen best groot. Kies daarom ervoor om je device optimaal te beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Je kent het wel, je trekt je broek uit en daar valt je smartphone al op de grond. Grote beschadigingen aan de buiten- en binnenkant van het toestel kunnen ontstaan. Een Nokia Lumia 830 hoesje zorgt ervoor dat jouw toestel niet de eerste klappen vangt van deze val. We hebben hoesjes in verschillende modellen in ons assortiment. Hierover vertellen we hieronder graag wat meer.

Diversiteit aan Nokia Lumia 830 hoesjes

Onze Nokia Lumia 830 hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Wil je graag de allerbeste bescherming voor je device? Kies dan voor een flipcover in combinatie met een screen protector. Door middel van het gebruik van een flipcover blijft de voor- en achterkant van je toestel beschermt. Wanneer je gebeld wordt, klap je je flipcover open en leg je je device tegen je oor. Om dat moment is je LCD scherm onbeschermd. Kies daarom ook voor een screen protector zodat er geen krasjes kunnen ontstaan door bijvoorbeeld het scheuren van je oorbellen tegen het scherm. De meeste Nokia Lumia 830 flipcovers hebben ook vakjes voor pasjes. Dit is erg gemakkelijk als je graag al je duurzame spullen bij elkaar opgeborgen wilt hebben. Ook kun je kiezen voor een Nokia Lumia 830 backcover. Bij dit moment wordt de achterkant van je toestel goed beschermt. Zorg ook bij dit hoesje voor een screen protector, want je LCD scherm blijft onbeschermd met een backcover. Onze backcovers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk of er voor jou iets leuks bij zit!

My iCover levertijden

Om ervoor te zorgen dat je zo kort mogelijk zonder hoesje zit, houden wij onze levertijden zo kort mogelijk. Bestel je op werkdagen voor 17:00uur? Dan heb je je Nokia Lumia 830 hoesje de volgende dag al op de deurmat liggen. Wij controleren alle bestellingen persoonlijk voordat ze de deur uitgaan, zodat de kans op defecte artikelen zo klein mogelijk is. Daarnaast zijn onze verzendkosten geheel gratis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken voor onverwachte kosten tijdens het afrekenen.

Regelmatig houden wij Facebook winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een Microsoft Lumia 535 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes