Filteren op

LG Nexus 5X hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Mooie LG Nexus 5X hoesjes

Dit jaar komt Google met twee nieuwe Nexus telefoons: De LG nexus 5x en de Huawei Nexus 6P. De eerste zou de goedkoopste variant moeten zijn, maar dat valt in Europa een beetje tegen. De Nexus 5X heeft een 5.2 inch scherm en dan is groot genoeg voor de leukste applicaties uit te voeren. Denk aan Facebook, Whatsapp of om je mail te checken. De Nexus 5X voelt erg ligt aan, dat komt door het polycarbonaat wat is gebruikt voor de behuizing van het toestel. Daarom is de kans op beschadigingen best groot wanneer je hem op een hard oppervlak laat vallen. Daarom is een LG Nexus 5X hoesje geen overbodige luxe.

Goede bescherming is een must

Wat best speciaal is aan de Nexus 5X is de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel. Wees niet bang dat deze niet meer te zien is bij het gebruik van een Nexus 5X hoesje, want onze ontwerpers hebben mooie uitsparingen gemaakt in alle hoesjes. Een Nexus 5X hoesje is de ultieme manier om je toestel te beschermen. Je kent het wel, je zit in de kroeg en een glas bier valt over je toestel. Je doet nog je best om alles schoon te maken, maar vloeistof heeft de eigenschap op erg snel in het toestel te dringen. Grote gevolgen kunnen zijn dat het toestel niet meer aangaat of zelf geheugenverlies. Een reparatie of kosten voor een nieuw toestel zijn niet wenselijk. Kies daarom voor een Nexus 5X hoesje om deze risico’s te ontlopen. Zo kun je lekker lang je toestel blijven gebruiken en je toestel blijft lang als nieuw.

Modellen in verschillende kleuren

Wij bieden hoesjes aan in verschillende kleuren en designs. Dit om de keuze voor onze consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. De beste bescherming krijg je door een flipcover te gebruiken. Nexus 5X flipcovers zijn verkrijgbaar in zwart, roze of met print. De keuze is geheel aan jou! Onze prijzen zijn zeker niet hoog tegenover andere aanbieders. Daarnaast zijn onze verzendkosten ook nog eens geheel gratis. Ben dus gerust en u komt geen onverwachte kosten tegen tijdens het afrekenen van je nieuwe Nexus 5X hoesje.

My iCover Service en levertijden

Wanneer je je nieuwe toestel in huis hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk bescherming om je telefoon. Daarom zorgen wij voor snelle levertijden. Als je vandaag nog voor 5uur ’s middags bestelt, dan heb je je nieuwe Nexus 5X hoesje morgen al in huis en heb je dus directe bescherming. Wij controleren alle zendingen voordat we het uitsturen, dus de kans op defectheden is zo klein mogelijk. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw bestelling? Dan kunt u binnen 14 dagen na besteldatum uw artikel ruilen of retourneren. Schaf dus vandaag nog een hoesje aan en wij wensen u alvast veel plezier met uw uitgekozen Nexus 5X hoesje!

Winacties

Wil je graag een Nexus 5X hoesje winnen? Like dan onze Facebookpagina. Wij houden regelmatig in samenwerking met bloggers winacties. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste winacties en updates!

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG G4

Ons aanbod in LG V10 hoesjes

Ons aanbod in LG G5 hoesjes

LG Nexus 5X hoesjes