Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Nokia / Microsoft Lumia 535 bescherming met een hoesje

Begin 2015 werd de Microsoft Lumia 535 geïntroduceerd. Een Windows Phone met een groot scherm die nog geen €100,- kost. Deze budgetsmartphone heeft natuurlijk niet de duurzaamste en sterkte materialen gebruikt. Daarom is achterkant gemaakt van mat plastic. Dit betekent dat deze dus ook gevoelig is voor stoten en krassen. Het laatste wat je wilt is een dikke kras of deuk in je toestel. Kies daarom voor een Microsoft Lumia 535 hoesje.

Bescherming en transparantie

De Microsoft Lumia 535 is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wij begrijpen dat je deze kleur niet voor niets kiest en dat je deze kleur wil blijven zien wanneer je een hoesje om je toestel hebt. Daarom bieden wij 3 soorten transparante hoesjes aan. 1 geheel transparante, maar ook hoesjes met een leuke print erop. Je zult zien, het effect van de print op een transparante cover is erg leuk om te zien. Deze Microsoft Luma 535 hoesjes zijn verkrijgbaar in flexibel TPU materiaal. De materiaal vangt de eerste stoten op bij een valpartij. Ook krasjes op de achterkant van uw toestel krijgen geen kans, want uw gehele achterkant is beschermt. Wilt u ook de voorkant van uw toestel beschermen, schaf dan tegelijk een screen protector aan en plak deze op je scherm. Wanneer je niet zo aan je toestel kleur gehecht bent, kun je ook kiezen voor een Microsoft Lumia 535 flipcover. Deze bied bescherming aan de voor- en achterkant van je toestel. We hebben verticale flipcovers, maar ook horizontale. Je kunt zelf bekijken wat voor jou het fijnste is.

Protectie onder de motorkap

Niet alleen de buitenkant van je device is gevoelig voor dure beschadigingen, maar ook kan de interne hardware flink beschadigen na een harde stoot of valpartij. Een aantal gevolgen kunnen zijn dat je je geheugen kwijt raakt, of zelfs dat je toestel helemaal niet meer aangaat. Helaas vallen de reparatie kosten niet onder de garantie en je blijft met een flinke rekening zitten. Een nieuw scherm kost al snel €100,-. Voor dit geld kunt u al gemiddeld 10 hoesjes aanschaffen! Voorkom deze situatie en schaf vandaag nog een Microsoft Lumia 535 hoesje aan. Zo zorg je voor de beste bescherming van jouw duurzame device.

Top service en geen verzendkosten

Wij willen onze prijzen zo betaalbaar mogelijk houden. Daarom zijn er regelmatig acties gaande. Houd daarvoor onze Facebookpagina en website goed in de gaten. Wanneer je bij ons een Microsoft Lumia 535 hoesje aanschaft, rekenen wij geen verzendkosten. Zo zijn al onze prijzen transparant en duidelijk. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan bij het afrekenen. Kies ook daarom voor my-icover.nl!

Regelmatig houden wij Facebook winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een Microsoft Lumia 535 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

Microsoft Lumia 535 hoesjes