Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Sony Xperia Z5 Hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuke Sony Xperia Z5 Hoesjes

De Sony Xperia Z5 is uitgebracht in Oktober 2015 en is tot nu toe de beste camera telefoon van Sony met 23 MegaPixels. Met het gewicht van 154 gram kun je deze smartphone overal mee naar toe nemen om bijvoorbeeld mee te bellen of foto’s te nemen. De Sony Xperia Z5 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, goud en groen. Omdat u deze telefoon altijd bij je draagt is de kans op beschadigingen groot. Zorg daarom voor een perfect sluitend Sony Xperia Z5 hoesje.

Bescherm je Sony Xperia Z5

Zoals al eerder aangegeven is het zeer belangrijk om je nieuwe Sony toestel te beschermen. Dit kan door gebruik van flipcovers, backcovers of screen protectors. Flipcovers worden gebruikt om de voorkant en achterkant van uw Sony Xperia Z5 te beschermen. Er zijn verticale flipcovers, horizontale flipcovers, maar ook flipcovers met een doorzichtige opening waardoor je kan zien we je belt, genaamd Callid Flipcovers. Backcovers beschermen de achterkant en zijkanten van het device. Een backcover kun je het beste gebruiken in combinatie met een screen protector. Een screen protector is een beschermfolie die je op je Sony Xperia Z5 LCD display plakt. Door gebruik van een backcover en screen protector beide is de voorkant van uw telefoon beschermt tegen krassen en de achterkant tegen krassen en stoten. Een Sony Xperia Z5 hoesje is een must om je telefoon gloednieuw te behouden.

Hoesjes in verschillende materialen en designs

Wij doen ons best om voor ieder was wils op voorraad te hebben. U kan kiezen voor verschillende materialen en designs. De meest voorkomende materalen die wij gebruiken zijn PU leer, TPU, hard plastic en siliconen. Al onze flipcovers zijn gemaakt van PU leder voor de beste bescherming van uw Sony Xperia Z5. Backcovers kunnen gemaakt zijn van TPU Plastic, Hard plastic of siliconen. Gebruik voor de beste bescherming tegen een valpartij een TPU of siliconen hoesje. Deze zijn erg flexibel en kunnen het beste klappen opvangen. Ook kunt u kiezen uit verschillende designs. Er zijn bijvoorbeeld cartoon-, bloem- en houtpatronen. Ook zijn de meeste Sony Xperia Z5 hoesjes in verschillende kleuren beschikbaar. Wil je toch graag de kleur van je Z5 behouden? Dan kun je ook kiezen voor een transparant hoesje. Deze zijn niet duur en bieden toch een goede bescherming tegen dagelijkste ongelukjes. Onze transparante hoesjes zijn verkrijgbaar in TPU materiaal. Dit is flexibel plastic en biedt de beste bescherming tegen stootjes. Kies in combinatie met een transparante Sony Xperia Z5 hoesje voor een screen protector, en uw toestel is perfect beschermt.

Snelle en gratis levering

Gratis levering is een service waar wij trots op zijn. Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarnaast proberen wij alles in brievenbuspakjes te verzenden, zodat u niet de dag na bestelling thuis hoeft te blijven wachten op uw pakketje. Bestelt u vandaag nog uw Sony Xperia Z5 hoesje voor 17:00uur? Dan hebt u uw bestelling de volgende dag al op de deurmat liggen.

Vaak houden wij winacties via onze Facebookpagina in samenwerking met bloggers. Wil jij ook een Sony Xperia Z5 hoesje winnen? Zorg dan dat je onze pagina liked, en wie weet ben jij de volgende gelukkige!

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

Sony Xperia Z5 Hoesjes