Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Goede protectie met Nokia / Microsoft Lumia 640 hoesjes

De Microsoft Lumia 640 is het kleinere broertje van de phabletversie Microsoft Lumia 640 XL. Maar met zijn 5 inch grote scherm heb je genoeg ruimte alle basics uit te voeren. De Lumia 640 valt in het middensegment door zijn betaalbare prijs van €170,-. Dit toestel heeft een gladde plastic achterkant, in tegenstelling met de XL versie. Die heeft een matte achterkant. Het nadeel van deze gladde achterkant dat deze meer vlekken en vettigheid aantrekt. De plastic achterkant is ook erg gevoelig voor krassen. Zorg dus voor een Microsoft Lumia 640 hoesje om je dierbare toestel op zijn best te beschermen.

Bescherming op verschillende manieren

Je kunt je toestel op verschillende manieren beschermen. Bijvoorbeeld doormiddel van een flipcover of een backcover. Flipcovers beschermen de achter- en voorkant van je toestel. Deze geven meer bescherming dan backcovers, omdat deze alleen de achterkant beschermen. De keuze wat voor soort Microsoft Lumia 640 hoesje je kiest is aan jou. Wil je je toestel niet te dik maken zodat hij nog gemakkelijk in je broekzak past? Kies dan voor een backcover. Wil je ook je pasjes kwijt in je hoesje zodat je niet je portemonnee hoeft mee te nemen? Kies dan voor een flipcover. Een ander voordeel aan een flipcover is dat deze de Lumia 640 ook onder de moterkap bescherm, want je toestel kan ook intern flink beschadigen tijdens een valpartij. Er kunnen onderdelen los gaan zitten en daar gaat je geheugen. Of misschien gaat je toestel helemaal niet meer aan. Wees dus voorzichtig en maak een verstandige keuze bij het aanschaffen van jouw Microsoft Lumia 640 hoesje.

Alle kleuren en patronen

Smaken verschillen. Zakenmensen houden meer van een niet te opvallend hoesje in basic kleuren zoals zwart, bruin of wit. Jonge meiden willen zich het liefst onderscheiden door middel van hoesjes met kleuren en patronen. Daarom bieden wij voor ieder wat wils betreft Microsoft Lumia 640 hoesjes. Wil jij toch liever dat je toestel zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje. Dan is een transparant Microsoft Lumia 640 hoesje iets voor jou! Deze zijn verkrijgbaar in flexibel TPU plastic zodat je hoesje als eerste de stoot opvangt bij een valpartij. Schaf in combinatie met een transparant Microsoft Lumia 640 hoesje ook een screen protector aan en de voor- en achterkant van je scherm zijn volledig beschermt tegen krassen.

Service nummer 1

Plaats je je bestelling vandaag nog op een werkdag? Dan heb je je bestelling de dag erop al in huis! Wij bieden snelle levering en ook nog een gratis. Onze klanten mogen niet voor onverwachte uitgaven komen te staan tijdens het afrekenen. Daarom zijn onze productprijzen transparant. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe Microsoft Lumia 640 hoesje!

Ken je onze Facebookpagina al? Wij houden regelmatig winacties! Like dus snel onze pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar van een Microsoft Lumia 640 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes