Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

iPad mini 4 hoesjes

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Een mooie hoesje voor de iPad mini 4

In oktober zal de nieuwe iPad mini 4 in Nederland op de markt verschijnen. Ben je ook toe aan een iPad en kies je voor de iPad mini 4? Wees dan goed voorbereid en schaf je iPad mini 4 hoes acuut aan voor een juiste bescherming.

iPad Mini 4 accessoires

De iPad Mini 4 behoud ongeveer hetzelfde formaat als zijn voorgangers, alleen wordt deze nóg dunner en daarmee komt het totale gewicht op maar 299gram! Dus ook al heb je een iPad 1, 2, of 3 hoes al in huis, zorgt toch dat je een nieuwe hoes aanschaft voor de iPad Mini 4, want je oude hoes is te groot. Voor optimale bescherming is het belangrijk dat je iPad Mini perfect in de hoes past.

Niet alleen kan het exterieur van je iPad Mini 4 flinke beschadigingen oplopen bij een valpartij, maar ook de technische binnenkant kan net zo goed beschadigen. Reparatiekosten voor externe en interne schade is beide erg duur, dus wij raden je aan het risico niet te nemen om geen bescherming aan te schaffen.

De originele Apple iPad Mini 4 hoezen zijn kwalitatief goed, maar in tegendeel zijn deze ook best duur. Wil jij niet teveel uitgeven, maar toch een leuke en kwalitatief goede iPad Mini 4 hoes? Kijk dan eens of er een leuke hoes voor jouw tussen ons assortiment zit.

Voor ieder wat wils


Iedereen heeft een eigen stijl. Jongeren houden soms van gekke en originele hoesjes en ouderen houden meer van luxere basic hoesjes. My-iCover.nl onderzoekt de wensen van iedere leeftijdsklasse, geslacht en beroep. Daarom hebben wij een ruim aanbod met verschillende materialen, modellen en kleuren. Kwa materiaal kun je bijvoorbeeld kiezen voor plastic, siliconen of Pu leer. Bij de modellen kun je kiezen uit flipcovers, bookcases, backcovers, sleeves en screen protectors. Daarnaast zorgen we dat er per model voldoende iPad Mini 4 hoes tinten verkrijgbaar zijn.

Goede prijzen en de volgende dag in huis!


Wij richten ons ook op klanten met een gering budget, zodat wij het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar iPad Mini 4 goed te kunnen beschermen. Daarom zorgen wij voor gunstige prijskaartjes en aantrekkelijke koopjes. Na aanschaf van de iPad mini 4, wil je natuurlijk direct bescherming. Wij zorgen ervoor dat wanneer je op werkdagen besteld, je de volgende dag al je mooie iPad mini 4 hoes in huis hebt!

ipad mini 4 hoesje

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

iPad mini 4 hoesjes