Filteren op

Samsung Note 5 Edge hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Uitstekende Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesjes kopen

 

De Samsung Galaxy Note 5 Edge is een van de nieuwste smartphones van Samsung. Op dit moment is deze nog niet verkrijgbaar in Nederland. Het is de opvolger van de Samsung Galaxy Note Edge. Daarom is het nog niet geheel duidelijk of dit nieuwe device de Samsung Galaxy Note 5 Edge gaat heten of de Samsung Galaxy Note Edge 2. De het verwachte aankondigingsjaar van de Samsung Galaxy Note 5 Edge is 2016. Deze nieuwe gadget zal twee gebogen punten in het scherm krijgen. Één aan de rechter- en één aan de linkerkant. Bereid je alvast goed voor en let op dat je telefoon continu uitstekend beschermt blijft door middel van een Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesje.

 

Hoe belangrijk is het beschermen van je toestel?

Veel klanten onderschatten importantie van een Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesje, tot het te laat is. Om dit soort defectheden te fiksen ben je flink wat geld kwijt of kun je soms zelfs beter een gloednieuwe smartphone kopen. Denk dus goed na en spaar tenslotte op herstel kosten door je device zo goed mogelijk te beschermen tegen dagelijkse tegenvallers. Het Full-HD scherm is vaak het duurste deel van het toestel. Door het gebruik van een Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesje in combinatie met een screen protector heb je de perfecte beveiliging tegen dagelijkse stoten. Screen protectors kosten steevast onder de €8,- dus voor de prijs hoef je het toch niet te laten? Begrijpelijk is het gebruik van allebei tegelijk het aller Best. Indien je kiest voor een bookcase bescherm je meteen je volledige toestel. Denk bv. aan valpartijen. Dikwijls hebben onze Samsung Galaxy Note 5 Edge bookcases ook over plaats voor creditcardpasjes. Dit is volkomen gemakkelijk omdat je dan nooit meer je portemonnee overal mee naartoe hoeft te nemen. Heb je het al opgemerkt? Onder het bellen kunnen er krassen ontstaan op je full-hd scherm omdat je oorbel er tegenaan krast. Door middel van het gebruik van een screen protector kun je dit gekras voortaan voorkomen en blijft je telefoon er fraai uitzien! Enkele klanten willen toch liever niet dat hun device wat groter van omvang wordt wegens een hoesje. Kies dan voor een achterkantje met een screen protector. My-iCover.nl weet dat iedereen een andere smaak heeft. Zakenmensen houden van stijlvolle Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesjes, terwijl jonge meiden van grappige cases houden. {Daarom is ons assortiment zo veelzijdig denkbaar om de keuze voor onze klanten zo simpel denkbaar te maken.} Je kunt kiezen voor een doorschijnend model om je mooie device zichtbaar te houden. Vind je veel kleuren en patronen toch leuker? Dan kun je kiezen voor backcovers met dieren, cartoons of in een leuk kleurtje.

 

Waarom kiezen voor My iCover?

Er zijn een aantal baten als u bij www.my-icover.nl een hoesje koopt. Zodat dat je te lang geen case om je telefoontoestel hebt zitten, zijn onze levertijden zeer kort. Dus als u voor 5 uur bestelt, dan hebt u uw hoesje de navolgende dag al in huis. Wij verzenden alles in brievenbuspakjes dus u hoeft niet thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Alvoor wij de hoesjes versturen, inspecteren wij ieder Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesje persoonlijk op defectheden. Op die manier zorgen wij ervoor dat de kans dat je een defect hoesje ontvangt zo klein denkbaar is. Ten derde zijn onze hoesjes zeker niet duur. Wij willen het voor al onze klanten mogelijk maken om je device te behouden tegen beschadigingen. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij sturen alle bestellingen kosteloos dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten bij het betalen. My iCover ziet jouw bestelling graag tegemoet!

 

Winacties

Zou jij heel graag een Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesje willen winnen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden regelmatig winacties in samenwerkingsverband met bloggers!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy Note 5 Edge hoesjes