Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy Note 5 hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Stijlvolle Samsung Galaxy Note 5 hoesjes

De Samsung Galaxy Note 5 is de opvolger van de Samsung Galaxy Note 4. Erg is door het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung veel aandacht besteedt aan de looks. De Samsung Galaxy Note 5 werd in 2015 gelanceerd in Nederland en nog altijd hebben veel consumenten veel genoegen van deze telefoon. De Samsung Galaxy Note 5 komt in de kleuren zwart, wit, goud en zilver. Overigens is het device gemaakt van glas en aluminium in zijn meest pure vorm. Denk er wel aan dat het smartphone niet goed tegen klappen en krassen kan. Een Samsung Galaxy Note 5 hoesje is daarom belangrijk.

Hoe cruciaal is het beschermen van je smartphone?

Je kent het wel, je laat je telefoon zinken in de WC of een vlakke ondergrond, waardoor er een misvormde krak of waterschade ontstaat. Veelal zijn reparatie kosten zo aanzienlijk dat je beter een nieuw toestel kan aanschaffen. Gebruik dus altijd een Samsung Galaxy Note 5 hoesje in combinatie met een screen protector om dit soort ongelukken en grote uitgaven te preveniëren. Het Full-HD scherm is doorgaans het kostbaarste gedeelte van het telefoon. Dus is het cruciaal om dat ook goed afgedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een Samsung Galaxy Note 5 beschermfolie of / en met een fliphoesje. Logisch is het gebruik van beide tegelijk het aller Best. Met een flipcase bescherm je de achter- en voorkant tegen stoten. De bookcase zal het allereerste de stoot opnemen bij een ongelukje. Veelal beschikken onze Samsung Galaxy Note 5 flipcases ook over plaats voor creditcardpasjes. Dit is volkomen handig omdat je dan niet meer je portemonnee overal mee naartoe hoeft te nemen. Met een screen protector bescherm je je scherm gedurende het bellen. Denk onder andere aan gekras op het beeldscherm omdat je oorbel tegen het lcd scherm aan krast. Sommige klanten hebben toch liever niet dat het telefoon wat dikker wordt tijdens het gebruik van een hoesje. Maak dan de keuze voor een backcover samen met een screen protector. In ons assortiment hebben wij backcovers in meerdere kleuren en materialen. Je kunt kiezen voor een transparant model om je mooie toestel zichtbaar te houden. Of houd je toch meer van vrolijke tinten en originele cases? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een leuk tintje.

 

Waarom voor onze webshop kiezen?

Je hebt een aantal voordelen als u bij onze webshop een hoesje koopt. Om te voorkomen dat je te lang geen enkel frontje om je toestel hebt zitten, zijn onze verzendtijden buitengewoon kort. Dus als u voor vijf uur bestelt, dan hebt u uw bestelling de navolgende dag al in huis. Bovendien hoef je niet thuis op je bestelling te wachten aangezien wij alle bestellingen in stevige pakjes versturen die door de brievenbus passen. Al onze Samsung Galaxy Note 5 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes nakijken alvoor deze de deur uit gaan. Dit doen we om het risico op defectheden zo klein mogelijk te houden. Zodat je geen stuk smartphonehoesje ontvangt. Bovendien bieden wij onze producten aan tegen goede prijzen. My iCover wil het voor al onze klanten mogelijk maken om je telefoon te behouden tegen beschadigingen. Een smartphone is al prijzig genoeg toch? Aarzel dus niet meer en schaf vandaag nog je frontje aan. De leveringskosten zijn volkomen kosteloos!

 

Winacties

Zou jij heel graag een Samsung Galaxy Note 5 hoesje willen krijgen? Like dan de My iCover Facebookpagina, want wij houden regelmatig winacties in samenwerkingsverband met bloggers!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy Note 5 hoesjes