Filteren op

Huawei Honor 7 hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor de Honor 7 kopen

De honor 7 is een vrij onbekend merk, dat goed geprijsd is met enorm goede specificaties. Honor is het dochterbedrijf van te Chinese telefoongigant Huawei dat al jaren naast de andere grote merken in de winkels liggen. Begin september is deze smartphone te koop in Nederland. Door de combinatie van prijs, prestatie en kwaliteit, heeft het de interesse van de Europeanen bereikt. Het dochterbedrijf verkoopt deze telefoons niet in fysieke winkels, maar uitsluitend via online kanalen, zoals vmall.com en amazon.

De Honor 7 was in China binnen enkele minuten uitverkocht. Zo gek is het ook niet als je een smartphone van broekzak formaat uitbrengt, die de interesse wekken voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast zijn de specificaties vergelijkbaar met toestellen die 2 keer duurder zijn. Van haperingen tijdens het internetten op de telefoon of een spelletje is niets van te merken dankzij de quad core 2.2 Ghz CPU met 3 gigabyte aan geheugen.

Ook al is dit toestel scherp geprijst, een Honor 7 hoesje kopen is zeker aan te raden!

 

Je smartphone beschermen

Je smartphone is eigenlijk je persoonlijke assistent geworden tegenwoordig. Waar je vroeger een aparte agenda, rekenmachine, camera, telefoon, spelcomputer en een muziekspeler had, zijn al deze functies en nog veel meer andere nuttige mogelijkheden in 1 machine gestopt. Een hoesje bestellen voor een apparaat als de Honor 7 is dan natuurlijk ook logisch. Je hoort ook zuinig met je spullen om te gaan, vooral als het zoveel opties heeft die je waarschijnlijk in het dagelijks leven erg veel nodig hebt.

 

Aantasting telefoon

Omdat een smartphone dagelijks wordt gebruikt, wordt het helaas door onvoorzichtigheid hoe dan ook aangetast. De Honor 7 heeft een metalen achterkant dat gevoelig is voor krasjes en het zou erg jammer zijn als dat beschadigd raakt. We hebben verschillende hoesjes op voorraad die dit kan voorkomen. Ook het vallen van een smartphone kan het volledig verwoesten en vaak is een reparatie bijna even duur als een nieuwe toestel kopen.

 

Honor 7 hoesje met vakjes voor pasjes

Naast het veilig stellen van je Honor 7, is het ook altijd handig om je pasjes in het hoesje te stoppen. In de flipcovers hebben meestal deze gleuven. Het opstappen in de trein en ander openbaar vervoer, kan je lekker makkelijk de telefoon met pasje voor de scanner houden en gelijk doorlopen. Altijd handig als de trein op het punt staat te vertrekken!

Bestel nu

Op my-icover kan je vertrouwen op een correcte manier van afhandelen. Jouw Honor 7 hoesje wordt dubbel gecontroleerd voordat we het opsturen. Normaal gesproken kan je de bestelling de volgende dag verwachten van de postbode als de bestelling voor 5 uur ’s avonds is geplaatst.

Ook relevant

Ons aanbod in Huawei Ascend P6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend Mate 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Nexus 6P hoesjes

Ons aanbod in Huawei G8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P9 hoesjes

Huawei Honor 7 hoesjes