Filteren op

Kleur

Kleur

LG G4 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Bescherming met LG G4 hoesjes

Wanneer je de LG G4 vergelijkt met zijn voorganger, de LG G3 dan lijken de verschillen niet erg groot. Het design lijkt nagenoeg hetzelfde net zoals het 5.5 inch scherm. Toch zit er onder de moterkap weldegelijk verschil tussen de twee modellen. Met name is de camerafunctie in dit toestel een topper. LG weet op dit onderdeel zelfs zijn concurrenten zoals de iPhone 6 en Samsung Galaxy S6 te verslaan. Ook fotograven zijn erg positief over deze camerafunctie, door bijvoorbeeld de instelling om foto’s in raw te maken of om te spelen met sluitertijd. De LG G4 komt in twee varianten. Een variant met een plastic achterkant en een leren achterkant. De laatste is dan ook iets duurder. Ondanks het gebruik van goede materialen kan je smartphone toch beschadigen. Om dit te voorkomen maak je de juiste keuze om voor een LG G4 hoesje te kiezen.

De voordelen van een LG G4 hoesje

De keuze voor een hoesje met leren of plastic achterkant is een kwestie van smaak. Maar ookal heb je je keuze tussen deze twee gemaakt, het is toch beter om je toestel goed te beveiligen tegen valpartijen en ongelukjes. Alleen een extra LG G4 hoesje zorgt voor aanvullende bescherming. Je kent het wel, net op het moment dat je je toestel het hardst nodig hebt, valt hij op de grond. Je kijkt ernaar en de buitenkant is flink beschadigd. Dan is de volgende vraag, gaat mijn toestel nog wel aan? Wil je deze situatie voorkomen en je geen zorgen meer maken bij een valpartij? Schaf dan vandaag nog een hoesje aan via onze webshop.

Voor ieder wat wils

Wij bieden hoesjes aan in diverse designs en kleuren. Zo hopen wij voor iedereen wat leuks in huis te hebben. Houd je van veel kleur? Of ben je meer van de basic zwart of wit? Neem eens een kijkje op onze LG G4 hoesjes pagina en er zit zeker wat voor jou bij! Of wil je toch liever dat je mooie toestel zichtbaar blijft ookal heb je er een hoesje omheen? Dan kunt u het beste kiezen voor een transparant  LG G4 hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in hardcovers en TPU flexibele covers. Kies voor de beste bescherming tegen stoten voor een TPU hoes met screen protector, zo blijft uw voor- en achterkant volledig beschermt.

My iCover hoesjes direct op voorraad

Wij hebben een magazijn waar al onze hoesje opgeslagen zijn. Dit betekent dat wanneer u vandaag uw LG G4 hoesje bestelt, dan ligt deze morgen al bij je op de deurmat! Onze verzendkosten zijn geheel gratis, zodat u zo min mogelijk hoeft te betalen voor goede bescherming van uw device. Uw toestel zelf is al duur genoeg toch? Voordat wij uw LG G4 hoesje versturen, controleren wij deze eerst. Zo weten wij zeker dat we u de kwaliteit kunnen garanderen.

 

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG V10 hoesjes

Ons aanbod in LG G5 hoesjes

LG G4 hoesjes