Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy A7 (2015) Hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Modieuze Samsung Galaxy A7 hoesjes kopen

 

De Samsung Galaxy A7 is één van de dunste devices van het Zuid-Koreaanse bedrijf SAMSUNG met een dikte van slechts 6.3 mm. In het toestel zit standaard 16gb geheugen gebouwd, maar deze is uit te breiden met geheugenkaartjes. Wegens zijn strakke design ziet het device er zeer eigentijds uit en zal je altijd bij de tijd blijven. De Samsung Galaxy A7 is in maart 2015 uitgebracht in Nederland. Ook beschikt het smartphone over een groot 5.5 inch HD Amoled-display. Dagelijkse klappen zijn onontkoombaar, hoe wakend je ook bent. Zorg er daarom voor dat je device constant geheel beschermt blijft door middel van een Samsung Galaxy A7 hoesje.

De importantie van een Samsung Galaxy A7 hoesje

Veel consumenten onderschatten belangrijkheid van een Samsung Galaxy A7 hoesje, tot het te laat is. Om dit soort schade te herstellen ben je flink wat centen kwijt of kun je misschien zelfs beter een nieuwe smartphone aankopen. Gebruik daarom continu een Samsung Galaxy A7 hoesje in combinatie met een screen protector om zulke ongevallen en grote uitgaven te preveniëren. Met een beschermfolie kun je het kostbaarste gedeelte van je smartphone het beste beschermen: Het scherm. Door het gebruik van een Samsung Galaxy A7 hoesje samen met een screen protector heb je de ultieme dekking jegens dagelijkse ongelukjes. Beschermfolies zijn steevast niet duurder dan €8,- dus voor het prijskaartje hoef je het toch niet te laten? Uiteraard is het gebruik van allebei tegelijkertijd het aller beste. Met een flipcover bescherm je de achter- en voorkant tegen klappen. Denk onder andere aan valpartijen. Vaak beschikken onze Samsung Galaxy A7 flipcases ook over plaats voor creditcardpasjes. Dus je portefeuille kun je nu wel in huis laten liggen. Scheelt weer plaats in je broekzak! Met een screen protector bescherm je je full-HD scherm tijdens het telefoneren. Denk onder andere aan krassen op het beeldscherm omdat je oorbel tegen het scherm aan schuurt. Als je toch je device zo fijn mogelijk wilt houden, dan kun je ook kiezen voor een backcover in combinatie met een beschermfolie. Wij hebben backcovers in meerdere tinten en materialen. Je kunt kiezen voor een transparant model om je mooie telefoon zichtbaar te houden. Vind jij veel kleuren en patronen toch mooier? Dan kun je kiezen voor backcovers met dieren, cartoons of in een aantrekkelijk kleurtje.

 

Waarom kiezen voor My iCover?

Je hebt een veel baten als u bij www.my-icover.nl een hoesje besteld. Ten eerste wensen wij onze levertijd zo kort mogelijk houden omdat wij niet willen dat onze klanten langdurig zonder case komen te zitten. Dus als u voor 5 uur bestelt, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Tevens hoef je niet thuis op je hoesje te wachten aangezien wij versturen alle bestellingen in stevige brievenbuspakjes. Alvoor wij de bestellingen posten, controleren wij elk Samsung Galaxy A7 hoesje zelf op fabrieksfouten. Dit doen we om de kans op defecten zo klein mogelijk te houden. dat je een beschadigd bestelling ontvangt zo klein mogelijk is. Daarbij bieden wij onze producten aan tegen lage prijskaartjes. Zodoende is er voor iedereen de mogelijkheid om een smartphonehoesje bij zijn device uit te kiezen. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij sturen alles gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte onkosten bij het betalen. My iCover ziet jouw bestelling moet genoegen tegemoet!

Winacties

{Wij houden herhaaldelijk winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger.}Like onze page en houd deze goed in de gaten. Misschien ben jij wel de navolgende winnaar van een Samsung Galaxy A7 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjesOns aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy A7