Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Prima Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes

De Samsung Galaxy S6 Edge één van de nieuwste telefoons van Samsung. Eigenlijk is het in grote lijnen hetzelfde toestel als de Samsung Galaxy S6 maar dan met een gebogen scherm. Dit gebogen scherm is een nieuwe uitvinding en er populair onder de Samsung gebruikers. De Samsung Galaxy S6 Edge werd in 2015 aangekondigd en nog altijd hebben veel klanten veel genoegen van deze smartphone. De Samsung Galaxy S6 Edge is vervaardigd uit glas (Gorilla Glass) en aluminium. Verder beschikt het telefoon over een moderne camera met een gestabiliseerde 16 megapixel voor de prachtigste foto's. Denk er wel aan dat het device niet goed tegen stootjes en krassen kan. Een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje is daarom van belang.

 

De importantie van een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje

Veel mensen onderschatten belangrijkheid van een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje, tot het te laat is. Om dit soort defectheden te fiksen ben je erg veel geld kwijt of kun je misschien zelfs beter een gloednieuwe telefoon aankopen. Gebruik dus onophoudelijk een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje samen met een beschermfolie om zulke ongelukken en flinke uitgaven te ondervangen. Met een beschermfolie kun je het duurste bestanddeel van je toestel het beste afschermen: Het lcd scherm. Daardoor is het van belang om deze ook goed afgedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een Samsung Galaxy S6 Edge screen protector of / en met een flipcover. Begrijpelijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller beste. Indien je kiest voor een bookcase bescherm je onmiddellijk je volledige toestel. De bookcase zal het allereerste de klap incasseren bij een valpartij. Verder is er in onze bookcases plek gecreëerd voor creditcards. Dit is helemaal handig omdat je dan nooit meer je beurs overal mee naartoe hoeft te nemen. Met een screen protector bescherm je je full-hd scherm gedurende het bellen. Denk bv. aan gekras op het LCD scherm omdat je hanger tegen het lcd scherm aan schuurt. Enkele klanten willen toch liever niet dat hun device wat groter wordt door een hoesje. Maak dan de keuze voor een achterkantje samen met een screen protector. Wij hebben backcovers in verschillende tinten en materialen. Best veel consumenten wensen geen Samsung Galaxy S6 Edge hoesje omdat ze dan hun fraaie telefoon nooit meer kunnen aanschouwen, de uitkomst hierop is een doorschijnend frontje. Houd je in tegendeel van vrolijke tinten en bijzondere frontjes? Dan kun je kiezen voor backcovers met dieren, cartoons of in een aantrekkelijk kleurtje.

 

Waarom kiezen voor ons?

My iCover biedt verscheidene voordelen als je kiest voor ons. Hierna alle baten voor jou op een rijtje. Als eerste wensen wij onze verzendtijd zo kort als het kan houden omdat wij niet willen dat onze bezoekers langdurig zonder case komen te zitten. Bestel je op werkdagen voor 17:00uur in de middag? Dan heb je de navolgende dag al je smartphone hoesje in huis. Tevens hoef je niet thuis op je case te wachten aangezien wij alle bestellingen sturen in stevige brievenbuspakjes. Al onze Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes liggen bij ons op goederenvoorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes verifiëren voordat deze de deur uit gaan. Op die manier zorgen wij ervoor dat het risico dat je een kapot smartphonehoesje ontvangt zo beperkt mogelijk is. Daarbij bieden wij onze hoesjes aan tegen goede prijzen. Op die manier is er voor elkeen de kans om een frontje bij zijn smartphone uit te kiezen. Een smartphone is al duur genoeg toch? Aarzel dus niet meer en schaf nu nog je frontje aan. De leveringskosten zijn helemaal gratis!

Winacties

Zou jij graag een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje willen winnen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden regelmatig winacties in samenwerkingsverband met bloggers!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes