Sony Xperia Z3 Plus / Z4 Hoesjes

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Bescherm je Sony Xperia Z3 plus met een hoesje

In Mei 2015 werd de Sony Xperia Z3+ aangekondigd. Dit was een half jaar na de release van de Z3. Eerder werd ditzelfde toestel in Japan uitgebracht als de Xperia Z4. De Sony Xperia Z3+ werd vanaf Juni 2015 verkrijgbaar in Nederland. Natuurlijk wilt u uw Smartphone zo lang mogelijk nieuw houden, zorg daarom voor een Sony Xperia Z3 Plus hoesje. Zo beschermt u uw toestel tegen dagelijkse ongelukjes zoals valpartijen en krassen op uw scherm.

Personaliseer je smartphone

Iedereen wil origineel zijn. Iedere Sony Xperia Z3 Plus ziet er hetzelfde uit (op de kleur na). Wil je dus origineel zijn? Schaf dan een Sony Xperia Z3 Plus hoesje aan naar jouw eigen smaak. Ons assortiment is erg breed. We hebben bijvoorbeeld Z3 plus vlaggen hoesjes, zakelijke hoesjes, bloemen hoesjes en basics. Daarnaast kun je ook kiezen tussen flipcovers, screen protectors of backcovers. De meeste flipcovers hebben allemaal creditcard vakjes, zodat u uw portemonnee gemakkelijk thuis kan laten. Dat scheelt weer gewicht in je tas of broekzak. Wil je toch liever dat jouw mooi toestel zichtbaar blijft kies dan voor een transparant Sony Xperia Z3 Plus hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in het materiaal genaamd TPU. Dit is erg flexibel plastic en ook nog eens zeer stevig. In combinatie met een screen protector is je toestel van de voor- en achterkant optimaal beschermt tegen krassen en stoten.

Prioriteit 1 van een Sony Xperia Z3 Plus hoesje

De allerbelangrijkste reden voor een Sony Xperia Z3 Plus hoesje is toch wel de bescherming. Zowel de binnenkant als de buitenkant van je device kan erg beschadigd raken tijdens een valpartij. De reparatie kosten voor zowel beschadigingen aan de binnen- als buitenkant zijn erg hoog. Een nieuw scherm kost al snel €100,-. Daar kunt u al gemiddeld 10 Sony Xperia Z3 plus hoesjes voor kopen!. Voorkom dus hoge reparatie kosten door een Sony Xperia Z3 Plus hoesje aan te schaffen. Zo zorg je ervoor dat allereerst het hoesje de klap opvangt en dan pas uw telefoon. Zo behoud je ook nog eens de waarde van je toestel. Ook sleutels in een tas die tegen je toestel aan scheuren kunnen onverwachte beschadigen veroorzaken. Of denk bijvoorbeeld dat je oorbel tijdens het bellen tegen je scherm aan schuurt. Een toestel zonder krassen is natuurlijk veel meer waard dan een Sony Xperia Z3 Plus waarvan je ziet dat deze al veel heeft meegemaakt.

Super snelle levertijd

Een snelle levertijd is een must. U wilt natuurlijk dat uw nieuw aangeschafte Sony Xperia Z3 Plus zo snel mogelijk wordt beschermt en dan zit u niet te wachten op een levertijd van een aantal dagen. Daarom zorgen wij voor een levertijd van maar 1 werkdag. Bestelt u op werkdagen voor 17:00uur, dan controleren wij uw hoesje dezelfde dag en doen wij uw bestelling direct daarna nog op de post, zodat u uw bestelling de dag erop al in huis ontvangt. Ook leuk om toe te voegen: Onze verzendkosten zijn geheel gratis! Onverwachte kosten tijdens het afrekenen zijn dus niet bij ons van toepassing!

Via onze Facebookpagina houden wij regelmatig winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar van een Sony Xperia Z3 Plus hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

Sony Xperia Z3 Plus Hoesjes