Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

HTC Desire Eye Hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Fraaie HTC Desire Eye hoesjes

De HTC Desire Eye is een middensegment telefoon. Hedendaags is het mogelijk om voor een lage prijs een kwalitatief degelijk telefoon te kopen. Het introductiejaar van de HTC Desire Eye is 2014 en nog altijd is deze telefoon behoorlijk geliefd onder de menigte. Daarnaast ziet het device er super strak uit zonder enkele decoratie en dat is prima. De HTC Desire Eye komt in de bijzondere tint blauw. Overigens is het smartphone gemaakt van kunststof in zijn meest zuivere vorm. Denk er wel aan dat het smartphone minder goed tegen klappen en krassen kan. Een HTC Desire Eye hoesje is daarom van belang.

Het belang van een HTC Desire Eye hoesje

Iedereen herkent het wel, je laat je device plonzen in de WC of een vlakke oppervlakte, waardoor er een misvormde barst of vochtschade ontstaat. Om dit soort schade te herstellen ben je erg veel poen kwijt of kun je wellicht zelfs beter een andere telefoon kopen. Gebruik dus continu een HTC Desire Eye hoesje en een beschermfolie om zulke ongevallen en flinke uitgaven te ondervangen. Het Full-HD scherm is doorgaans het duurste deel van het smartphone. Daardoor is het van belang om dit ook goed afgedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een HTC Desire Eye screen protector of / en met een bookcase. Begrijpelijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het allerbest. Als je kiest voor een flipcover bescherm je tegelijk je volledige mobiel. De flipcase zal het allereerst de smak opnemen bij een valpartij. Meestal beschikken onze HTC Desire Eye flipcovers zowel over plaats voor pasjes. Dit is helemaal gemakkelijk omdat je dan niet meer je beurs overal mee naartoe hoeft te nemen. Met een screen protector bescherm je je lcd scherm tijdens het telefoneren. Denk bijvoorbeeld aan gekras op het LCD scherm omdat je hanger tegen het scherm aan krast. Als je toch je telefoon zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je ook kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector. Wij hebben backcovers in verscheidene kleuren en materialen. Best veel klanten wensen geen HTC Desire Eye hoesje aangezien zij dan de prachtige telefoon nooit meer kunnen zien, de uitkomst hierop is een transparant frontje. Houd je in tegendeel van kleuren en originele hoesjes? Maak dan de keuze voor een HTC Desire Eye hoesjes met vrolijke afbeeldingen in een leuke kleur.

Waarom de keuze voor www.my-icover.nl?

www.my-icover.nl biedt verschillende voordelen wanneer je kiest voor My iCover. Hierna alle baten voor je op een rijtje. Om te voorkomen dat je te lang geen enkel frontje om je telefoontoestel hebt zitten, zijn onze verzendtijden uiterst kort. Bestel je op werkdagen voor 5 uur in de middag? Dan heb je de navolgende dag al jouw hoesje in je brievenbus liggen. Wij sturen alles in brievenbuspakjes dus u hoeft niet thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Al onze HTC Desire Eye hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes inspecteren alvoor deze de deur uit gaan. Zodanig zorgen wij ervoor dat de kans dat je een kapot frontje ontvangt zo klein mogelijk is. Ten derde zijn onze frontjes zeker niet duur. Zo is er voor al onze klanten de kans om een smartphonehoesje bij zijn smartphone uit te zoeken. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij versturen alle bestellingen gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte uitgave bij het afrekenen. My iCover ziet jouw bestelling moet genoegen tegemoet!

Winacties

Wij houden regulier winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Misschien ben jij wel de navolgende winnaar van een HTC Desire Eye hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes

HTC Desire Eye Hoesjes