Samsung Galaxy Grand Prime hoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Prima Samsung Galaxy Grand Prime hoesjes

De Samsung Galaxy Grand Prime is één van de devices van SAMSUNG die in het middensegment valt. Hedendaags is het mogelijk om voor weinig geld een kwalitatief klasse telefoon aan te schaffen. Het lanceringsjaar van de Samsung Galaxy Grand Prime is 2014 en nog steeds is dit device heel populair onder de mensen. Daarnaast ziet de smartphone er ook strak uit zonder enkel versiersel en dat is best. De Samsung Galaxy Grand Prime ligt in de winkel in de twee tinten Dynamic White en Grey. Overigens beschikt de Samsung Galaxy Grand Prime over een relarief grote batterij van 2.600 mAh. Daarmee kun je volgens SAMSUNG 75 uur muziek luisteren, 16 uur aaneengesloten bellen en 10 uur video’s mee bekijken. Denk er wel aan dat het toestel niet goed tegen stootjes en gekras kan. Een Samsung Galaxy Grand Prime hoesje is daarom van belang.

 

Hoe belangrijk is het beschermen van je telefoon?

Je kent het wel, je laat je device per ongelijk zinken in de WC of een harde ondergrond, waardoor er een hinderlijke scheur of vochtschade ontstaat. Vaak zijn herstel uitgaven zo hoog dat je beter een nieuw device kan aanschaffen. Denk dus goed na en bespaar uiteindelijk op herstel kosten door je device zo goed mogelijk te beschermen tegen dagelijkse tegenvallers. Met een beschermfolie kun je het kostbaarste aspect van je telefoon het beste beschermen: Het full-HD scherm. Door het gebruik van een Samsung Galaxy Grand Prime hoesje samen met een beschermfolie heb je de perfecte mantel jegens dagelijkse klappen. Onze screen protectors zijn steevast onder de €8,- dus voor de prijs hoef je het toch niet te laten? Vanzelfsprekend is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller Best. Als je kiest voor een flipcase bescherm je onmiddellijk je gehele toestel. Denk bijvoorbeeld aan valpartijen. Veelal beschikken onze Samsung Galaxy Grand Prime fliphoesjes zowel over plaats voor creditcardpasjes. Dus je portemonnee kun je voortaan wel thuis opgeborgen laten liggen. Dat scheelt weer plaats in je jaszak! Met een screen protector bescherm je je LCD scherm gedurende het telefoneren. Denk onder andere aan krassen op het LCD scherm omdat je hanger tegen het LCD scherm aan krast. Veel mensen hebben toch liever niet dat hun telefoon wat zwaarder wordt wegens een hoesje. Kies dan voor een backcover samen met een screen protector. In ons assortiment hebben wij backcovers in verschillende kleuren en materialen. Best veel mensen willen liever geen Samsung Galaxy Grand Prime hoesje omdat zij dan de mooie smartphone niet meer kunnen zien, de uitkomst hierop is een doorzichtig frontje. Of houd je toch meer van kleuren en originele frontjes? Kies dan voor Samsung Galaxy Grand Prime beschermhoesjes met leuke patronen in een bijzondere kleur.

 

Waarom kiezen voor www.my-icover.nl?

My iCover biedt verscheidene baten indien je kiest voor ons. Hierna alle voordelen voor je op een rijtje. Ten eerste willen wij onze verzendtijd zo kort mogelijk houden aangezien wij niet willen dat onze klanten te lang zonder frontje zitten. Dus als u voor 17.00uur bestelt, dan hebt u uw frontje de navolgende dag al in huis. Wij versturen alles in brievenbuspakjes dus u hoeft niet thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Voordat wij de hoesjes opsturen, inspecteren wij elk Samsung Galaxy Grand Prime hoesje persoonlijk op defectheden. Zodanig zorgen wij ervoor dat het risico dat je een stuk smartphonehoesje ontvangt zo beperkt denkbaar is. Als laatste zijn onze cases zeer voordelig. My iCover wil het voor iedereen mogelijk maken om je smartphone te behouden tegen beschadigingen. Een device is al duur genoeg toch? Wij verzenden alle bestellingen kosteloos dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte uitgave bij het afrekenen. Wij zien jouw bestelling graag tegemoet!

 

Winacties

Wij houden veelvuldig winacties via onze Facebookpagina in samenwerking met een blogger. Like onze page en houd deze goed in de gaten. Wellicht ben jij wel de navolgende winnaar van een Samsung Galaxy Grand Prime hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)