Samsung Galaxy A3 (2015) hoesjes Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

Toffe Samsung Galaxy A3 hoesjes

 

De Samsung Galaxy A3 is één van de devices van HTC die in het middensegment vallen. Door de ontwikkeling van de techniek is het nu zover dat je voor een voordelige prijs al een kwalitatief goed telefoon als dit kan bezitten. Wegens zijn strakke omvang ziet het toestel er heel bijdetijds uit en zal je continu bij de tijd blijven. De Samsung Galaxy A3 wordt gekenmerkt door een metalen frame en in een opvallend dun design. Ook beschikt het device over een fijn 4.5 inch Super Amoled beeldscherm. Denk er wel aan dat het telefoon minder goed tegen stootjes en krassen kan. Een Samsung Galaxy A3 hoesje is daarom een must.

 

De zin van een Samsung Galaxy A3 hoesje

Iedereen herkent het wel, je laat je telefoon donderen in de wasbak of een vlakke oppervlakte, waardoor er een misvormde scheur of vochtschade ontstaat. Om dit soort ellende te herstellen ben je erg veel geld kwijt of kun je wellicht zelfs beter een gloednieuwe telefoon aankopen. Gebruik dus constant een Samsung Galaxy A3 hoesje en een beschermfolie om dit soort ongevallen en grote uitgaven te voorkomen. Met een screen protector kun je het aspect van je device het beste afschermen: Het scherm. Middels de aanschaf van een Samsung Galaxy A3 hoesje met een beschermfolie heb je de perfecte mantel jegens dagelijkse klappen. Beschermfolies zijn altijd onder de €8,- dus voor het prijskaartje hoef je het toch niet te laten? Logisch is het gebruik van beide tegelijk het aller beste. Als je kiest voor een flipcover bescherm je onmiddellijk je complete toestel. Denk onder andere aan valpartijen. Dikwijls hebben onze Samsung Galaxy A3 flipcases zowel over plek voor pasjes. Dit is helemaal gemakkelijk omdat je dan niet meer je portemonnee overal mee naartoe hoeft te nemen. Heb je het al opgemerkt? Onder het bellen kunnen er krassen ontstaan op je full-hd scherm doordat je hanger er tegenaan krast. Door het gebruik van een beschermfolie kun je dit gekras voor altijd preveniëren en blijft je device er fraai uitzien! Als je toch je toestel zo slank mogelijk wilt houden, dan kun je tevens kiezen voor een backcover samen met een screen protector. Wij willen dat onze gasten voldoende keuze moet hebben om een geschikt hoesje te vinden, dat is waarom wij onze collectie zo breed mogelijk willen houden. Je kunt kiezen voor een transparant model om je mooie smartphone zichtbaar te houden. Vind jij vrolijke tinten en patronen toch interessanter? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een leuk kleurtje.

 

Waarom de keuze voor My iCover?

My iCover biedt verschillende baten indien je kiest voor ons. Hierna alle baten voor je op een rijtje. Als eerste wensen wij onze verzendtijd zo kort mogelijk houden aangezien wij niet willen dat onze bezoekers langdurig zonder bescherming komen te zitten. Dus als u voor 5 uur bestelt, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Wij versturen alles in brievenbuspakjes dus u hoeft nooit thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Al onze Samsung Galaxy A3 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes controleren alvoor deze de deur uit gaan. Op die manier zorgen wij ervoor dat het risico dat je een defect bestelling ontvangt zo klein mogelijk is. Ten derde zijn onze cases voordelig. Zodoende is er voor elkeen de gelegenheid om een hoesje bij zijn toestel uit te zoeken. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij verzenden alle bestellingen kosteloos dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte onkosten bij het betalen. My iCover ziet jouw bestelling graag tegemoet!

 

Winacties

Zou jij graag een Samsung Galaxy A3 hoesje willen krijgen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden dikwijls winacties in samenwerking met bloggers!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)