Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy Note Edge hoesjes

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Goede Samsung Galaxy Note Edge hoesjes kopen

 

De Samsung Galaxy Note Edge is een variant van de Galaxy Note 4 met een gebogen scherm. De smartphone kwam in December 2014 in Nederland en heeft een opslag van wel 32 GB. Door zijn strakke design en gebogen scherm ziet het device er heel modern uit en zal je steeds bij de tijd blijven. De Samsung Galaxy Note Edge ligt in de winkel in de kleur zwart. Het gebogen beeldscherm gedeelte wordt onder meer gebruikt om notificaties te tonen en om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk je favoriete apps kan aanklikken. Dagelijkse pech is onvermijdelijk, hoe zorgvuldig je ook bent. Zorg er daarom voor dat je telefoon constant perfect beschermt blijft door een Samsung Galaxy Note Edge hoesje.

 

Hoe relevant is het beschermen van je telefoon?

Veel consumenten miskennen importantie van een Samsung Galaxy Note Edge hoesje, totdat het te laat is. Om dit soort ellende te maken ben je erg veel geld kwijt of kun je misschien zelfs beter een nieuwe smartphone aanschaffen. Denk dus goed na en spaar uiteindelijk op reparatie uitgaven door je toestel zo goed mogelijk te behoeden tegen dagelijkse ongelukjes. Het LCD scherm is veelal het prijzigste deel van het telefoon. Met de aanschaf van een Samsung Galaxy Note Edge hoesje met een beschermfolie heb je de ultieme dekking jegens dagelijkse ongelukjes. Beschermfolies kosten steevast onder de €8,- dus voor de prijs hoef je het toch niet te laten? Natuurlijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller Best. Met een bookcase bescherm je de achter- en voorzijde tegen stoten. Denk onder andere aan valpartijen. Bovendien is er in onze bookcases ruimte gecreëerd voor bankpasjes. Dus je portemonnee kun je voortaan wel in huis laten. Scheelt weer plaats in je tas! Met een screen protector bescherm je je lcd scherm tijdens het bellen. Denk bv. aan gekras op het beeldscherm doordat je hanger tegen het full-hd scherm aan schuurt. Als je toch je device zo slank mogelijk wilt houden, dan kun je tevens kiezen voor een backcover in combinatie met een beschermfolie. My-iCover.nl weet dat alle klanten een andere smaak heeft. Zakenmensen houden van stijlvolle Samsung Galaxy Note Edge hoesjes, terwijl de jeugd van vrolijke frontjes houden. Daarom is ons assortiment zo breed mogelijk om de keuze voor de klant zo gemakkelijk denkbaar te maken. Je kunt kiezen voor een doorschijnend model om je mooie smartphone zichtbaar te houden. Houd je in tegendeel van vrolijke tinten en originele hoesjes? Dan kun je kiezen voor backcovers met dieren, cartoons of in een aantrekkelijk tintje.

 

De baten van My iCover

Wij bieden diverse voordelen als je kiest voor My iCover. Hierna alle baten voor je op een rijtje. Als eerste verlangen wij onze verzendtijd zo kort als het kan houden omdat wij niet willen dat onze klanten langdurig zonder bescherming zitten. Dus als u voor 17.00uur bestelt, dan hebt u uw frontje de volgende dag al thuis. Wij verzenden alles in brievenbuspakjes dus u hoeft nooit thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Al onze Samsung Galaxy Note Edge hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes keuren alvorens deze gepost worden. Zo zorgen wij ervoor dat het risico dat je een stuk frontje ontvangt zo klein mogelijk is. Ten derde zijn onze artikelen voordelig. Wij willen het voor al onze klanten mogelijk maken om je device te behouden tegen beschadigingen. Een toestel is al duur genoeg toch? Aarzel dus niet meer en schaf nu nog je case aan. De leveringskosten zijn helemaal gratis!

Winacties

Zou jij heel graag een Samsung Galaxy Note Edge hoesje willen krijgen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden dikwijls winacties in samenwerkingsverband met bloggers!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy Note Edge hoesjes