Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Sony Xperia Z3 compact hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Ons Sony Xperia Z3 Compact hoesjes assortiment

 

De Sony Xperia Z3 Compact is het kleinere broertje van de Z3. Het toestel mag dan wel kleiner zijn dan andere high-end toestellen, Sony heeft ervoor gezorgd dat dezelfde mogelijkheden en hardware ook in dit toestel verstopt zitten. Daarnaast is dit device ook nog eens stof- en waterdicht. Dit wil alleen niet zeggen dat het toestel niet zonder Sony Xperia Z3 compact hoesje kan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zorg dus dat u uw Z3 compact optimaal beschermt.

Ruime keuzes

Wij leveren flipcovers, back covers en screenprotectors in verschillende designs en kleuren. Houd u van vrolijke kleuren? Dan kunt u kiezen voor een Sony Xperia Z3 compact hoesje met bloemenprint of in een vrolijke kleur. Neemt u uw toestel overal mee naar toe voor zaken? Dan is een professionele uitstraling een must. Kies dan voor luxe hoesjes in de kleuren wit, zwart of bruin. Zo willen wij op iedere wens inspelen. Wil je liever dat je mooie toestel zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje, kies dan voor een transparant Sony Xperia Z3 Compact hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in flexibel TPU materiaal zodat uw toestel goed beschermt blijft tegen stoten. In combinatie met een screen protector op het scherm is uw toestel ook nog eens beschermt tegen krasjes op de voorkant.

Optimale bescherming

Deze Sony Xperia Z3 Compact is een water- en stofdicht toestel. Toch betekent dit niet dat je geen hoesje meer nodig hebt. Het toestel blijft gevoelig voor bijvoorbeeld krassen op het LCD scherm of schade aan de buiten- en binnenkant. Ja intern kan uw toestel ook flink beschadigen door een onder andere valpartij. U kent het wel, uw smartphone glipt ineens uit je hand en komt terecht op een harde tegelvloer. Niet alleen aan de buitenkant zullen flinke beschadigingen te zien zijn, maar de kans is groot dat onder de moterkap ook iets is losgeschoten. Dit kan het resultaat hebben dat het toestel niet meer aangaat. Dan ben je nog verder van huis, want de reparatie kosten zijn erg hoog. Kies daarom voor een Sony Xperia Z3 compact hoesje met de juiste bescherming. Een backcover combineren met een screen protector is een oplossing om de voor en achterkant van uw toestel goed beschermt te houden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een flipcover waardoor u de grootste schade kunt voorkomen.

Gratis levering

My iCover zorgt ervoor dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. U hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten tijdens het afrekenen. Wij willen alles zo transparant en duidelijk mogelijk houden voor de klant. Bovendien is de levertijd maar 1 werkdag. Bestelt u uw Sony Xperia Z3 Compact vandaag nog? Dan controleren en sturen wij deze vandaag nog op zodat u de volgende werkdag uw bestelling al in de brievenbus hebt liggen. Wij willen dat onze klanten zo kort mogelijk zonder hoesje om hun nieuwe toestel hoeven te rond te lopen. Een ongelukje zit in een klein hoekje! Schaf vandaag nog een leuk Sony Xperia Z3 Compact hoesje aan en morgen kunt u er al mee pronken!

Onze Facebookpagina houd regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Like ons en je bent op de hoogte van de laatste updates en winacties. Misschien ben jij wel de volgende winnaar van een Sony Xperia Z3 Compact hoesje.

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

                                                                                                                                    

Sony Xperia Z3 Compact hoesje