Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Sony Xperia Z2 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Bescherm je Sony Xperia Z2 optimaal

De Sony Xperia Z2 was het topmodel van Sony in 2014. Het was het eerste toestel van Sony die water- en stofdicht is gemaakt. Qua design ziet de Sony Xperia Z2 er bijna hetzelfde uit als zijn voorganger de Z1. Toch heeft de Z2 een groter 5.2 inch beeldscherm, maar wel met dezelfde schermresolutie. Hoe groter het beeldscherm, hoe sneller kans op krasjes en beschadigingen. Daarom is het belangrijk om goede bescherming te bieden aan je Z2.

Vermijd het risico op duurzame beschadigingen

De Xperia Z2 voelt absoluut niet goedkoop aan. De stevige behuizing van aluminium en glas zorgt voor een kwalitatief goed toestel. De Z2 is ook groot, voorzien van licht afgeronde hoeken en rechthoekig. Maar denk absoluut niet dat je telefoon een val op een harde tegelvloer kan verdragen. Misschien dat de buitenkant niet veel schade laat zien, maar de binnenkant van je toestel kan toch flink beschadigen. De ingewikkelde hardware onder de moterkap is gevoelig voor stoten en kan daarom flink beschadigd raken. Gevolgen kunnen zijn dat je je telefoon niet meer aankrijgt of dat je geheugen niet meer terug te halen is. Daarom is het gebruik van een Sony Xperia Z2 hoesje erg belangrijk.

Verschillende kleuren en designs beschikbaar

Houd je van cartoon, vlaggenhoesjes of basic? Wij hebben een assortiment met verschillende leuke designs en kleuren. Kies je graag voor de volledige bescherming van een flipcover? Of wil je je device zo smal mogelijk houden door gebruik van een backcover? De keuze is aan jou! Zorg er wel voor dat je je Sony Xperia Z2 hoesje gebruikt in combinatie met een screen protector, zodat je 5.2 Inch beeldscherm altijd beschermt blijft tegen krassen veroorzaakt door sleutels of bijvoorbeeld zandkorrels. Ook de keuze aan materiaal is divers. Je kunt kiezen voor TPU, Pu leder en hard plastic. Het materiaal staat altijd beschreven in de product naar en informatie.

Goedkope Sony Xperia Z2 hoesjes

My iCover bied de beste prijzen. Daarom houden wij vaak winacties en aanbieding acties. Voor de winacties kun je het beste onze Facebookpagina in de gaten houden. De aanbiedingen zijn te herkennen aan de rode percentage kortingen bij een sale product. Houd onze website en Facebookpagina dus goed in de gaten voor voordelige koopjes. Onze prijzen willen we zo transparant mogelijk houden. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan tijdens het afrekening. Wij verzenden al onze producten gratis en doen het dezelfde dag nog op de post!

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

sony xperia z2 hoesjes