Informatie

Sony Xperia telefoonhoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Xperia XZs / XZ hoesjes

  Een stevige hoesje voor de Sony XZ1 / XZ2

  De Sony XZ1 / XZ2 is een gsm waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de uitgaven te drukken De kwalitatieve en solide speakers die voor zorgen dat u nooit meer een gesprek mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Nu kost het nog minder tijdslengte om applicaties te openen en multitasking is geen enkel punt. Hoe dan ook, u bent hier, dus dat wilt zeggen dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft uw smartphone keuze

  Het kopen van een Sony XZ1 / XZ2 hoesje

  Er zijn veel goede argumenten om uw mobiele telefoon te beschermen, vooral wanneer het gaat om een kostbare smartphone. Door het gebruik van een Sony XZ1 / XZ2 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op een telefoon. Stel dat u net een nieuw apparaat hebt aangeschaft en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een kras op, dat wilt niemand. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen beschadigingen.

  Met een toestel als de Sony XZ1 / XZ2, gaat u uzelf nooit vervelen. Geen wonder dat iedereen in het openbaar vervoer met een gsm in de hand zitten Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw telefoon is een apparaat om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor entertainment. Maar pas op, hoe frequenter u een telefoon gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Ingeval hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een hoesje.

  Waarom u een hoesje nodig hebt

  Stel u hebt geen hoes om uw Sony XZ1 / XZ2 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw toestel beschadigd, maar uw gsm gaat niet meer aan. Het kost erg veel tijd om uw informatie gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Sony XZ1 / XZ2.

  Kies hier uw Sony XZ1 / XZ2 hoesje uit

  Alle hoezen bij Gajetto.nl worden tot in detail gecontroleerd door onze collega’s en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Als u uw Sony XZ1 / XZ2 hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Normaal gesproken heeft u uw telefoonhoesje de dag erop dan al in huis.

  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Sony XZ1 / XZ2 hoesje!

 • Xperia XA1 hoesjes

  Xperia XA1 hoesjes

  De Xperia XA1 is een smartphone waar veel belangstelling naar is. Dat heeft dit mobieltje te danken dankzij zijn welgevormde design en het verwerken van durabele materialen. Zo zit er een krachtige processor in het toestel voor een vreugdevol ervaring. Zo kunt u alle taken snel uitvoeren met deze top toestel. Deze mobiele telefoon heeft een extra vak voor uitbreiding van geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten.

  Een Xperia XA1 hoesje in gebruik nemen

  Wie heeft niet iemand een mobiele telefoon zien laten vallen? Samen met een hoesje, zullen veel minder telefoons begeven door een klein ongeval. Stel dat u net een nieuw smartphone hebt gekregen en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen krassen.

  Met een telefoon als de Xperia XA1, zou het raar zijn als u die niet zou gebruiken. Dit is een toestel met ongekend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon gering is dat u er niet mee zou spelen. Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw mobieltje is een apparaat om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor entertainment. Het is wel zo dat, hoe frequenter u een telefoon gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw Xperia XA1 van een paar euro, uw mobieltje redden en u veel euro’s besparen.

  Verlies van bestanden

  U gebruikt uw mobieltje al een tijd lang zonder een telefoon hoesje en door een ongelukje laat u uw nog prima gsm vallen. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw smartphone gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en bestanden die zijn bewaard op uw smartphone zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbare hoesje voor uw Xperia XA1.

  Kies hier uw Xperia XA1 hoesje uit

  Alle telefoon hoesjes bij www.gajetto.nl worden grondig gecontroleerd door de medewerkers en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteitscontrole door komen. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Heeft u een leuk Xperia XA1 hoesje besteld, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoes thuis verwachten.

  We houden zo nu en dan acties op onze facebook page, hou het in de gaten en wellicht bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

 • Xperia XZ1 hoesjes

  Een stevige hoesje voor de Xperia XZ1

  HTC heeft dankzij deze gsm weer een topper in zijn serie toestellen, de Xperia XZ1. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn fraaier design en het gebruik van durabele materialen. Zo zit er een sterke processor in het toestel voor een fijne gevoel. Zo kunt u alle taken vlot uitvoeren met deze top toestel. Deze telefoon heeft een extra gleuf voor uitbreiding van mini SD kaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten.

  Een Xperia XZ1 hoesje in gebruik nemen

  Op straat hollen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure apparaat hebben zitten. In combinatie met een hoesje, zullen aanzienlijk minder mobieltjes uiteen vallen door een klein ongeval. Uit research is ontdekt dat krasjes op een mobieltje één van de grootste irritaties zijn van mensen die een gloednieuwe mobieltje hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen beschadigingen.

  Een apparaat als de Xperia XZ1, wordt veel gebruikt. Als u iemand bent die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze telefoon zijn gegaan Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, opnames aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw mobieltje is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor afleiding. U zult het net zien, wanneer u een telefoon hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Dan kan een hoesje voor uw Xperia XZ1 van een misschien een tientje, uw mobieltje redden en u veel ergernis besparen.

  Een defecte telefoon is erg onprettig

  Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kids een spelletje doen op uw telefoon. De kleuters zijn nog klein en de smartphone valt. Niet alleen uw toestel is bekrast, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Het kost erg veel tijd om uw bestanden gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Neem vandaag nog aktie en bestel een voordelige hoes voor uw Xperia XZ1.

  Volop keuze in Xperia XZ1 hoesjes

  Wij, bij Gajetto zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt opgestuurd. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Heeft u een mooie Xperia XZ1 hoesje besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de dag erop al uw hoesje thuis ontvangen.

  We houden soms acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en wellicht bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

 • Sony Xperia XZ2 hoesjes

  Sony Xperia XZ2 hoesjes

  De Sony Xperia XZ2 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken Zo zit er een snelle processor in het toestel voor een aangename belevenis. Nu kost het nog minder tijdsruimte om programma’s te laden en meerdere programma’s openstaan is geen enkel punt. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus d.w.z. dat u een goede keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw mobiele telefoon

  Een Sony Xperia XZ2 hoesje aanschaffen

  Er zijn veel goede argumenten om uw telefoon te behoeden van schade, met name wanneer het gaat om een peperdure gsm.Samen met een hoesje, zullen aanzienlijk kleinere aantallen mobieltjes sneuvelen door een klein ongeval. Uit studie’s is naar voren gekomen dat krasjes op een mobieltje één van de grootste irritaties zijn van het publiek die een gloednieuwe toestel hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.

  Met een toestel als de Sony Xperia XZ2, zou het stom zijn als u die niet zou gebruiken. Geen wonder dat iedereen in het dagelijks leven met een gsm in de hand zitten U zult zien dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, opnames aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw mobieltje is een middel om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor entertainment. U zult het net zien, wanneer u een smartphone voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Dan kan een telefoonhoesje voor uw Sony Xperia XZ2 van een misschien een tientje, uw smartphone redden en u veel ergernis besparen.

  Een defecte mobieltje is erg vervelend

  Stel u hebt geen hoesje om uw Sony Xperia XZ2 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw toestel is bekrast, maar uw toestel gaat niet meer aan. Het kost ontzettend veel tijd om uw bestanden gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Neem vandaag nog aktie en bestel een voordelige telefoonhoesje voor uw Sony Xperia XZ2.

  Sony Xperia XZ2 hoezen zijn hier verkrijgbaar

  Alle telefoonhoesjes bij My-iCover worden uitvoerig gecontroleerd en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Wanneer u uw Sony Xperia XZ2 hoesje hebt besteld, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoes de dag erop dan al in huis.

  We houden regelmatig acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en mogelijkerwijs bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

 • Sony Xperia XZ2...

  Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes

  Sony heeft dankzij deze mobiele telefoon weer een topper in zijn opeenvolgende toestellen, de Sony Xperia XZ2 Compact. Ze hebben dit keer gekozen om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de uitgaven te drukken De kwalitatieve en heerlijk klinkende speakers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. De camera maakt goede opnames zonder last te hebben van waas of andere irritaties. Deze mobiele telefoon heeft een extra vak voor uitbreiding van mini SD kaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

  De waarde van het gebruik van een Sony Xperia XZ2 Compact hoesje

  Wie heeft niet iemand een mobiele telefoon zien laten vallen? Met een hoesje voor de Sony Xperia XZ2 Compact, geeft u veel meer beschutting tegen allerlei krassen en stoten. Een kras op een gloednieuwe toestel zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg vervelend. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen krassen.

  Een mobieltje als de Sony Xperia XZ2 Compact, wordt veel gebruikt. Dit is een toestel met opmerkelijk veel functies en diensten, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. In plaats van te vervelen, kunnen mensen hedendaags leuk zijn contacten onderhouden, of een game spelen. Uw smartphone is een middel om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor amusement. Maar pas op, hoe regelmatiger u een telefoon gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Wanneer hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een telefoon hoesje.

  Verlies van informatie

  Stel u hebt geen hoes om uw Sony Xperia XZ2 Compact en per ongeluk valt hij. Niet alleen uw toestel is bekrast, maar uw toestel gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en foto’s die zijn verzameld op uw mobieltje zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg zonde zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Sony Xperia XZ2 Compact.

  Groot keus in Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes

  Wij, bij ons zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verzonden. Service is voor ons erg van belang en we streven er naar om u als klant een goede beleving te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

  Als u uw Sony Xperia XZ2 Compact hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw telefoon hoesje thuis ontvangen.

  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Sony Xperia XZ2 Compact hoesje!

 • Sony Xperia X...

  Een hoesje voor uw Sony Xperia X Performance

  De Sony Xperia X Performance valt absoluut in de smaak vanwege zijn vormgeving. Tevens biedt deze smartphone goede specs die tot moeiteloos alle taken uitvoert. Aan boord treffen we een 23 megapixel camera, een Qualcomm Snapdragon 820 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Helemaal zorgeloos genieten van deze smartphone doe je in combinatie met een Sony Xperia X Performance hoesje.

   

  Hoe ga ik krassen tegen?

  De Sony Xperia X Performance is een toestel voor intensief gebruik en dat betekend dat u waarschijnlijk vaak het toestel in de hand hebt. Een Sony Xperia X Performance hoesje beschermt uw toestel tegen tegen een aantal factoren zoals krassen en stoten. De onderdelen in een smartphone zijn kwetsbaar en kunnen defect raken. Een Sony Xperia X Performance hoesje bedekt het geheelen kan in veel situaties uw smartphone redden. Zo kunt u zorgeloos blijven telefoneren en de risico dat u in 1 klap alle data kwijt en met een kapotte telefoon zit, zal een stuk kleiner zijn.

   

  Een eigen uitstraling

  Een artikel dat u alledaags meerdere malen gebruikt, mag het ook een leuke uitstraling hebben. Met een Sony Xperia X Performance hoesje is het zo geregeld. My-icover.nl heeft een leuk aanbod waar u vast een hoesje tegen komt dat bij u past. Is één Sony Xperia X Performance hoesje niet genoeg? Met meerdere hoesjes heeft u altijd een hoesje dat past bij uw stemming!

   

  Waardevast zonder schade

  Met een Sony Xperia X Performance hoesje zorgt u goed voor de smartphone en ook dat de waarde van het toestel hoog blijft. Mocht u ooit het toestel willen verkopen, dan zal het nog veel opleveren omdat het nog in nieuw taat bevindt. Ook zal bij verkoop meer geïnteresseerden zijn in uw toestel wanneer men ziet dat er goed mee om is gegaan.

   

  Gerelateerde pagina’s

  Sony Xperia Z5 Hoesjes

  Sony Xperia Z5 compact hoesjes

 • Sony Xperia Z5 Hoesjes

  Leuke Sony Xperia Z5 Hoesjes

  De Sony Xperia Z5 is uitgebracht in Oktober 2015 en is tot nu toe de beste camera telefoon van Sony met 23 MegaPixels. Met het gewicht van 154 gram kun je deze smartphone overal mee naar toe nemen om bijvoorbeeld mee te bellen of foto’s te nemen. De Sony Xperia Z5 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, goud en groen. Omdat u deze telefoon altijd bij je draagt is de kans op beschadigingen groot. Zorg daarom voor een perfect sluitend Sony Xperia Z5 hoesje.

  Bescherm je Sony Xperia Z5

  Zoals al eerder aangegeven is het zeer belangrijk om je nieuwe Sony toestel te beschermen. Dit kan door gebruik van flipcovers, backcovers of screen protectors. Flipcovers worden gebruikt om de voorkant en achterkant van uw Sony Xperia Z5 te beschermen. Er zijn verticale flipcovers, horizontale flipcovers, maar ook flipcovers met een doorzichtige opening waardoor je kan zien we je belt, genaamd Callid Flipcovers. Backcovers beschermen de achterkant en zijkanten van het device. Een backcover kun je het beste gebruiken in combinatie met een screen protector. Een screen protector is een beschermfolie die je op je Sony Xperia Z5 LCD display plakt. Door gebruik van een backcover en screen protector beide is de voorkant van uw telefoon beschermt tegen krassen en de achterkant tegen krassen en stoten. Een Sony Xperia Z5 hoesje is een must om je telefoon gloednieuw te behouden.

  Hoesjes in verschillende materialen en designs

  Wij doen ons best om voor ieder was wils op voorraad te hebben. U kan kiezen voor verschillende materialen en designs. De meest voorkomende materalen die wij gebruiken zijn PU leer, TPU, hard plastic en siliconen. Al onze flipcovers zijn gemaakt van PU leder voor de beste bescherming van uw Sony Xperia Z5. Backcovers kunnen gemaakt zijn van TPU Plastic, Hard plastic of siliconen. Gebruik voor de beste bescherming tegen een valpartij een TPU of siliconen hoesje. Deze zijn erg flexibel en kunnen het beste klappen opvangen. Ook kunt u kiezen uit verschillende designs. Er zijn bijvoorbeeld cartoon-, bloem- en houtpatronen. Ook zijn de meeste Sony Xperia Z5 hoesjes in verschillende kleuren beschikbaar. Wil je toch graag de kleur van je Z5 behouden? Dan kun je ook kiezen voor een transparant hoesje. Deze zijn niet duur en bieden toch een goede bescherming tegen dagelijkste ongelukjes. Onze transparante hoesjes zijn verkrijgbaar in TPU materiaal. Dit is flexibel plastic en biedt de beste bescherming tegen stootjes. Kies in combinatie met een transparante Sony Xperia Z5 hoesje voor een screen protector, en uw toestel is perfect beschermt.

  Snelle en gratis levering

  Gratis levering is een service waar wij trots op zijn. Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarnaast proberen wij alles in brievenbuspakjes te verzenden, zodat u niet de dag na bestelling thuis hoeft te blijven wachten op uw pakketje. Bestelt u vandaag nog uw Sony Xperia Z5 hoesje voor 17:00uur? Dan hebt u uw bestelling de volgende dag al op de deurmat liggen.

  Vaak houden wij winacties via onze Facebookpagina in samenwerking met bloggers. Wil jij ook een Sony Xperia Z5 hoesje winnen? Zorg dan dat je onze pagina liked, en wie weet ben jij de volgende gelukkige!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

 • Sony Xperia Z5 Compact...

  Goedkope Sony Xperia Z5 Compact hoesjes

  De Sony Xperia Z5 Compact is het kleine broertje van de Sony Xperia Z5 en was vanaf begin oktober 2015 verkrijgbaar in Nederland. Dit toestel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Rood, wit, geel en zwart. Het frame van de Xperia Z5 Compact is net als zijn voorgangers gemaakt van plastic en de voor- en achterkant van het toestel is van glas gemaakt. Het toestel is maar 8.9mm dik en heeft een scherm van 4.6 inch. Het materiaal waarvan de Z5 Vompact is gemaakt maakt het toestel wel gevoelig voor beschadigingen. Pas dus op en zorg wel dat je een Sony Xperia Z5 compact hoesje gebruikt.

  Het belang van een Xperia Z5 Compact hoesje

  Er zijn verschillende situaties waarin je kunt denken: ‘’Had ik maar een hoesje om mijn toestel gedaan’’. Denk bijvoorbeeld aan waterschade. Je zit in de kroeg met je vrienden en één van je vrienden stoot per ongeluk een glas bier om, net over jouw dierbare toestel. Het vloeistof kruipt heel snel naar binnen en je toestel gaat niet meer aan. Dan heb je nog tal van grootmoeders tips op internet wat je kunt doen bij waterschade, maar vaak zijn deze tevergeefs. Had je nu een Sony Xperia Z5 Compact hoesje om je mobiel, dan had het bier niet zo snel in je telefoon binnen kunnen dringen en was je toestel nog te redden. Of denk bijvoorbeeld aan krassen en barsten in het beeldscherm. Je bent op vakantie en je ziet allerlei mooie dingen die je met je vrienden wilt delen op Facebook. Daarom maak je veel leuke foto’s op diverse plekken. Omdat je Xperia Z5 Compact zo dun is, is de kans dat deze uit je hand glijdt erg groot. En ja hoor, daar ligt hij al. Met een barst in het scherm op een grindpad. Als je geluk hebt kun je je toestel nog aanzetten, maar deze kans is erg klein. Had je nu een Xperia Z5 Compact hoesje om je mobiel, dan was je scherm bespaard gebleven. Zoals je ziet zijn er tal van situaties waarin je telefoon flink beschadigd kan worden.

  Hoesjes in diverse modellen

  Wij willen ons assortiment zo breed mogelijk houden, zodat onze klant meer dan genoeg opties heeft om een keuze uit te maken. Voor Sony Xperia Z5 Compact hoesjes bieden bij de volgende modellen aan: Flipcovers, backcovers en screen protectors. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Denk je nu: ‘’ Ik wil helemaal geen hoesje om mijn mooie toestel’’, dan kun je ook kiezen voor een transparant hoesje. Deze zijn gemaakt van TPU plastic wat flexibel erg stevig materiaal is. Zo kun je toch je toestel blijven zien, en is jouw Sony Xperia Z5 Compact goed beschermt. Plak naar een Xperia Z5 Compact hoesje nog een screenprotector op je LCD scherm en krassen kunnen niet meer gemaakt worden.

  Direct op voorraad

  Onze Sony Xperia Z5 hoesjes zijn direct op voorraad. Dit betekent dat wij zelf onze hoesjes controleren voordat ze de deur uit gaan. Ook betekent dit dat wanneer jij voor 17:00uur bestelt, dat jij je bestelling de dag erop al op de deurmat hebt liggen. Zo willen wij ervoor zorgen dat onze klanten zo kort mogelijk zonder hoesje komen te zitten. Want je weet het een ongeluk zit in een klein hoekje!

  Ben jij lid van Facebook? Like dan onze pagina! Wij houden regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Wie weet ben jij de volgende winnaar van een Xperia Z5 Compact hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

 • Sony Xperia Z3 compact...

  Ons Sony Xperia Z3 Compact hoesjes assortiment

   

  De Sony Xperia Z3 Compact is het kleinere broertje van de Z3. Het toestel mag dan wel kleiner zijn dan andere high-end toestellen, Sony heeft ervoor gezorgd dat dezelfde mogelijkheden en hardware ook in dit toestel verstopt zitten. Daarnaast is dit device ook nog eens stof- en waterdicht. Dit wil alleen niet zeggen dat het toestel niet zonder Sony Xperia Z3 compact hoesje kan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zorg dus dat u uw Z3 compact optimaal beschermt.

  Ruime keuzes

  Wij leveren flipcovers, back covers en screenprotectors in verschillende designs en kleuren. Houd u van vrolijke kleuren? Dan kunt u kiezen voor een Sony Xperia Z3 compact hoesje met bloemenprint of in een vrolijke kleur. Neemt u uw toestel overal mee naar toe voor zaken? Dan is een professionele uitstraling een must. Kies dan voor luxe hoesjes in de kleuren wit, zwart of bruin. Zo willen wij op iedere wens inspelen. Wil je liever dat je mooie toestel zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje, kies dan voor een transparant Sony Xperia Z3 Compact hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in flexibel TPU materiaal zodat uw toestel goed beschermt blijft tegen stoten. In combinatie met een screen protector op het scherm is uw toestel ook nog eens beschermt tegen krasjes op de voorkant.

  Optimale bescherming

  Deze Sony Xperia Z3 Compact is een water- en stofdicht toestel. Toch betekent dit niet dat je geen hoesje meer nodig hebt. Het toestel blijft gevoelig voor bijvoorbeeld krassen op het LCD scherm of schade aan de buiten- en binnenkant. Ja intern kan uw toestel ook flink beschadigen door een onder andere valpartij. U kent het wel, uw smartphone glipt ineens uit je hand en komt terecht op een harde tegelvloer. Niet alleen aan de buitenkant zullen flinke beschadigingen te zien zijn, maar de kans is groot dat onder de moterkap ook iets is losgeschoten. Dit kan het resultaat hebben dat het toestel niet meer aangaat. Dan ben je nog verder van huis, want de reparatie kosten zijn erg hoog. Kies daarom voor een Sony Xperia Z3 compact hoesje met de juiste bescherming. Een backcover combineren met een screen protector is een oplossing om de voor en achterkant van uw toestel goed beschermt te houden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een flipcover waardoor u de grootste schade kunt voorkomen.

  Gratis levering

  My iCover zorgt ervoor dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. U hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten tijdens het afrekenen. Wij willen alles zo transparant en duidelijk mogelijk houden voor de klant. Bovendien is de levertijd maar 1 werkdag. Bestelt u uw Sony Xperia Z3 Compact vandaag nog? Dan controleren en sturen wij deze vandaag nog op zodat u de volgende werkdag uw bestelling al in de brievenbus hebt liggen. Wij willen dat onze klanten zo kort mogelijk zonder hoesje om hun nieuwe toestel hoeven te rond te lopen. Een ongelukje zit in een klein hoekje! Schaf vandaag nog een leuk Sony Xperia Z3 Compact hoesje aan en morgen kunt u er al mee pronken!

  Onze Facebookpagina houd regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Like ons en je bent op de hoogte van de laatste updates en winacties. Misschien ben jij wel de volgende winnaar van een Sony Xperia Z3 Compact hoesje.

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

                                                                                                                                      

 • Sony Xperia Z3 hoesjes

  Sony Xperia Z3 bescherming met een hoesje

  De Sony Xperia Z3 is de grotere broer van de Sony Xperia Z2. Het device heeft een water- en stofdichte behuizing en een langere accuduur. Daarnaast heeft het grote 5.2 inch LCD scherm een prima contrast en een hoge helderheid. Ook om de fotokwaliteit valt niet te klagen. De Z3 is niet een goedkoop toestel, je moet er toch wat geld voor over hebben. Dan wil je natuurlijk dat je nieuwe device zo lang mogelijk meegaat. Met behulp van een Sony Xperia Z3 hoesje zorg je voor optimale bescherming.

  Achterzijde gevoelig voor krassen

  De Sony Xperia Z3 staat erom bekent dat de achterkant gevoelig is voor krassen. Je hoeft je telefoon alleen maar in je broekzak te stoppen en kleine stofjes of zandkorrels zorgen al voor vele krasjes. Om de achterkant krasvrij te houden, is het gebruik van een Sony Xperia Z3 hoesje een must. Zo kunt je kiezen voor een transparant hoesje, waardoor je toch de mooie achterkant kan blijven bewonderen terwijl deze goed beschermt blijft. Gebruik de backcover in combinatie met een screen protector en je Xperia Z3 zal van de achter- en voorkant beschermt zijn tegen krassen.

  Bescherming voor je gehele Z3

  Ben je extra voorzichtig dan kun je ook kiezen voor een flipcase. Door middel van een flipcase wordt de voor- en achterkant volledig beschermt. Je kunt kiezen voor Sony Xperia Z3 flipcovers in verschillende designs. Vind je bloemen leuk of houd je meer van basic zwart? Wij hebben verschillende Sony Xperia Z3 hoesjes met leuke prints. Kies jouw favoriet en jouw Smartphone blijft beschermt tegen valpartijen, krassen en stoten.
  De Z3 is dan wel water- en stof dicht, maar dit betekent niet dat de binnenkant beschermt is tegen stoten. Interne schade aan je telefoon is erg vervelend. Het kan ertoe leiden dat je Z3 helemaal niet meer aangaat of dat bijvoorbeeld al je foto’s verloren gaan. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt. Van de reparatie kosten kun je al snel 20 Sony Xperia Z3 hoesjes kopen! Wees deze nare situaties dus voor en schaf vandaag nog een Sony Xperia Z3 hoesje aan via onze webshop. Wij garanderen u de beste kwaliteit en prijs.

  Service nummer 1!

  Wij houden van niets liever dan tevreden klanten. Daarom zorgen wij dat onze service het beste is. Ten eerste hebben wij super snelle verzending. Op werkdagen voor 17:00uur besteld? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! De verzendkosten zijn geheel gratis, dus u wordt niet verrast bij betaling. Voordat wij uw Sony Xperia Z3 hoesje vanuit ons magazijn versturen, controleren wij alles wat de deur uit gaat. Zo blijft de kans op defectheden zo klein mogelijk. De keuze is gemakkelijk, kies voor My iCover en wij garanderen tevredenheid.

  Houd ook onze Facebook pagina in de gaten. Wij houden regelmatig winacties en zo blijft u altijd up to date. Wie weet ben jij de volgende winnaar van een Sony Xperia Z3 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

   

 • Sony Xperia Z3 Plus /...

  Bescherm je Sony Xperia Z3 plus met een hoesje

  In Mei 2015 werd de Sony Xperia Z3+ aangekondigd. Dit was een half jaar na de release van de Z3. Eerder werd ditzelfde toestel in Japan uitgebracht als de Xperia Z4. De Sony Xperia Z3+ werd vanaf Juni 2015 verkrijgbaar in Nederland. Natuurlijk wilt u uw Smartphone zo lang mogelijk nieuw houden, zorg daarom voor een Sony Xperia Z3 Plus hoesje. Zo beschermt u uw toestel tegen dagelijkse ongelukjes zoals valpartijen en krassen op uw scherm.

  Personaliseer je smartphone

  Iedereen wil origineel zijn. Iedere Sony Xperia Z3 Plus ziet er hetzelfde uit (op de kleur na). Wil je dus origineel zijn? Schaf dan een Sony Xperia Z3 Plus hoesje aan naar jouw eigen smaak. Ons assortiment is erg breed. We hebben bijvoorbeeld Z3 plus vlaggen hoesjes, zakelijke hoesjes, bloemen hoesjes en basics. Daarnaast kun je ook kiezen tussen flipcovers, screen protectors of backcovers. De meeste flipcovers hebben allemaal creditcard vakjes, zodat u uw portemonnee gemakkelijk thuis kan laten. Dat scheelt weer gewicht in je tas of broekzak. Wil je toch liever dat jouw mooi toestel zichtbaar blijft kies dan voor een transparant Sony Xperia Z3 Plus hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in het materiaal genaamd TPU. Dit is erg flexibel plastic en ook nog eens zeer stevig. In combinatie met een screen protector is je toestel van de voor- en achterkant optimaal beschermt tegen krassen en stoten.

  Prioriteit 1 van een Sony Xperia Z3 Plus hoesje

  De allerbelangrijkste reden voor een Sony Xperia Z3 Plus hoesje is toch wel de bescherming. Zowel de binnenkant als de buitenkant van je device kan erg beschadigd raken tijdens een valpartij. De reparatie kosten voor zowel beschadigingen aan de binnen- als buitenkant zijn erg hoog. Een nieuw scherm kost al snel €100,-. Daar kunt u al gemiddeld 10 Sony Xperia Z3 plus hoesjes voor kopen!. Voorkom dus hoge reparatie kosten door een Sony Xperia Z3 Plus hoesje aan te schaffen. Zo zorg je ervoor dat allereerst het hoesje de klap opvangt en dan pas uw telefoon. Zo behoud je ook nog eens de waarde van je toestel. Ook sleutels in een tas die tegen je toestel aan scheuren kunnen onverwachte beschadigen veroorzaken. Of denk bijvoorbeeld dat je oorbel tijdens het bellen tegen je scherm aan schuurt. Een toestel zonder krassen is natuurlijk veel meer waard dan een Sony Xperia Z3 Plus waarvan je ziet dat deze al veel heeft meegemaakt.

  Super snelle levertijd

  Een snelle levertijd is een must. U wilt natuurlijk dat uw nieuw aangeschafte Sony Xperia Z3 Plus zo snel mogelijk wordt beschermt en dan zit u niet te wachten op een levertijd van een aantal dagen. Daarom zorgen wij voor een levertijd van maar 1 werkdag. Bestelt u op werkdagen voor 17:00uur, dan controleren wij uw hoesje dezelfde dag en doen wij uw bestelling direct daarna nog op de post, zodat u uw bestelling de dag erop al in huis ontvangt. Ook leuk om toe te voegen: Onze verzendkosten zijn geheel gratis! Onverwachte kosten tijdens het afrekenen zijn dus niet bij ons van toepassing!

  Via onze Facebookpagina houden wij regelmatig winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar van een Sony Xperia Z3 Plus hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

 • Sony Xperia E4 Hoesjes

  Sony Xperia E4 hoesjes

  Sony heeft dankzij deze mobiele telefoon weer een topper in zijn scala toestellen, de Sony Xperia E4. Ze hebben dit keer besloten om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken. Zo zit er een sterke processor in het toestel voor een fijn gevoel. Ook met de nieuwste android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste mogelijkheden. Deze telefoon heeft een extra vak voor uitbreiding van geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten. Bescherm uw toestel optimaal door een Sony Xperia E4 hoesje aan te schaffen.


  Het gebruik van een Sony Xperia E4 hoesje

  Er zijn vele oorzaken die uw gsm kunnen beschadigingen, vooral wanneer het gaat om een peperdure gsm. Samen met een hoesje, zullen zeker lagere aantallen smartphones stuk gaan door een klein ongeval. Uit studie’s is naar voren gekomen dat krasjes op een smartphone één van de grootste irritaties zijn van het publiek die een nieuwe smartphone hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele apparaat beschermd tegen krassen.
  Een smartphone als de Sony Xperia E4, wordt veel gebruikt. Geen wonder dat iedereen in het openbaar vervoer met een telefoon in de hand zit. Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken bent of navigeert in het buitenland. Uw smartphone is een tool om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor amusement. U zult het net zien, wanneer u een telefoon hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Op zo’n moment kan een Sony Xperia E4 hoesje van een paar euro, uw gsm redden en u veel ergernis besparen.


  Waarom u een telefoon hoesje nodig hebt

  Stel u hebt geen Sony Xperia E4 hoesje en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw apparaat is bekrast, maar uw gsm gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en gegevens die zijn verzameld op uw gsm zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Sony Xperia E4.


  Sony Xperia E4 hoesjes zijn hier voorradig

  Wij, bij www.my-icover.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door ons personeel voor het wordt verzonden. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.
  Heeft u een mooie Sony Xperia E4 hoesje uitgekozen, dan sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17.00 uur is besteld. Normaal gesproken heeft u uw hoes de dag erop dan al in huis.
  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Sony Xperia E4 hoesje!


  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

 • Sony Xperia C5 Ultra...

  Goedkope Sony Xperia C5 Ultra hoesjes

  De Sony Xperia C5 Ultra is één van de nieuwste telefoons van Sony en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Dit toestel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je je toestel helemaal eigen kan maken. Het nieuwe model van Sony weegt maar 187 gram en heeft een full HD-display scherm van 6 inch. Het materiaal waarvan de C5 Ultra is gemaakt maakt het toestel wel gevoelig voor beschadigingen. Pas dus op en zorg wel dat je een Sony Xperia C5 Ultra hoesje gebruikt.

  Het belang van een Xperia C5 Ultra hoesje

  De Sony Xperia C5 Ultra is met zijn 13 megapixels camera de nieuwe selfiesmartphone van Sony die in Augustus 2015 werd aangekondigd. De beide camera’s aan de voor- en achterzijde zijn maar liefst 13 megapixels! Houd je ook zo van selfies en van foto’s maken? Dan is dit toestel echt iets voor jou. Neem je toestel overal mee naartoe voor de leukste kiekjes. Wanneer je veel foto’s maakt met je mobiel is de kans op een beschadiging best groot. Denk bijvoorbeeld aan een valpartij op de grond of krasjes op je beeldscherm door het scheuren in je broekzak. Zorg daarom voor een leuk en goed beschermend hoesje voor je Sony Xperia C5 Ultra in combinatie met een screen protector. Uit ons assortiment kun je kiezen uit vele modellen en kleuren. Daarover zullen wij hieronder meer vertellen.

  Hoesjes in diverse modellen

  Wij willen de keuze voor onze klant breed mogelijk houden, zodat zij meer dan genoeg opties heeft om een keuze uit te maken. Voor de Sony Xperia C5 Ultra hoesjes bieden bij de volgende modellen aan: Flipcovers, backcovers en screen protectors. Deze zijn ook verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en designs. Denk je nu: ‘’ Ik wil helemaal niet een hoesje om mijn mooie toestel, omdat je dan het model niet meer kunt zien’’, dan kun je ook besluiten om een transparant hoesje te nemen. Deze zijn gemaakt van flexibel TPU plastic. Dit is erg stevig materiaal. Zo kun je toch je toestel blijven zien, en is jouw Sony Xperia C5 ULTRA perfect beschermt. Plak naast een Xperia C5 Ultra hoesje nog een screen protector op je Full-HD 6 inch scherm en krassen kunnen niet meer gemaakt worden.

  Direct op voorraad

  Onze Sony Xperia C5 Ultra hoesjes liggen allemaal op voorraad. Dit betekent dat wij zelf onze hoesjes checken voordat deze de deur uit gaan. Ook betekent dit dat wanneer je voor 17:00uur bestelt, dat jij jouw Xperia C5 Ultra hoesje de dag erop al op de deurmat hebt liggen. Zo willen wij ervoor zorgen dat onze klanten zo kort mogelijk zonder hoesje komen te zitten. Want je weet het een ongeluk zit in een klein hoekje!

  Ben jij lid van Facebook? Like dan onze pagina! Wij houden regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Wie weet ben jij de volgende winnaar van een Xperia C5 ULTRA Compact hoesje!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

 • Sony Xperia E5 hoesjes

  Sony Experia E5 hoesjes

  De Sony Experia E5 is een telefoon waar veel belangstelling naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de kosten te drukken Zo zit er een sterke processor in het toestel voor een plezante belevenis. Ook met de jongste android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste functies Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus d.w.z. dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw mobiele telefoon

  Een Sony Experia E5 hoesje aanschaffen

  Op straat marcheren er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure mobieltje hebben zitten.Samen met een hoesje, zullen veel minder toestellen stuk gaan door een klein ongeval. Een kras op een splinternieuw telefoon zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg sneu. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele apparaat beschermd tegen krassen.

  Met een apparaat als de Sony Experia E5, laat u niet constant in uw tas zitten. Als u iemand bent die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze apparaat zijn gegaan In plaats van te vervelen, kunnen mensen hedendaags leuk zijn contacten onderhouden, of een game spelen. Uw mobieltje is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor amusement. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een smartphone hard nodig hebt, valt hij en het scherm valt uit elkaar. Als hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een telefoonhoesje.

  Verlies van informatie

  U gebruikt uw mobieltje al een tijdje zonder een hoesje en door een ongelukje laat u uw geweldige apparaat vallen. Niet alleen uw telefoon is bekrast, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn vastgelegd op uw toestel zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Sony Experia E5.

  Kies hier uw Sony Experia E5 hoesje uit

  Alle hoezen bij Gajetto worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. Klanttevredenheid is voor ons buitengewoon belangrijk en we ons doel is u als klant een goede ervaring te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.

  Als u uw Sony Experia E5 hoesje hebt uitgekozen, sturen wij uw order nog dezelfde dag op mits het voor 17 uur is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoes de dag erop dan al in huis.

  Als er iets niet duidelijk is, deins niet terug en stuur ons een e-mail. Onze deskundige staff staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden!

 • Sony Xperia Z2 hoesjes

  Bescherm je Sony Xperia Z2 optimaal

  De Sony Xperia Z2 was het topmodel van Sony in 2014. Het was het eerste toestel van Sony die water- en stofdicht is gemaakt. Qua design ziet de Sony Xperia Z2 er bijna hetzelfde uit als zijn voorganger de Z1. Toch heeft de Z2 een groter 5.2 inch beeldscherm, maar wel met dezelfde schermresolutie. Hoe groter het beeldscherm, hoe sneller kans op krasjes en beschadigingen. Daarom is het belangrijk om goede bescherming te bieden aan je Z2.

  Vermijd het risico op duurzame beschadigingen

  De Xperia Z2 voelt absoluut niet goedkoop aan. De stevige behuizing van aluminium en glas zorgt voor een kwalitatief goed toestel. De Z2 is ook groot, voorzien van licht afgeronde hoeken en rechthoekig. Maar denk absoluut niet dat je telefoon een val op een harde tegelvloer kan verdragen. Misschien dat de buitenkant niet veel schade laat zien, maar de binnenkant van je toestel kan toch flink beschadigen. De ingewikkelde hardware onder de moterkap is gevoelig voor stoten en kan daarom flink beschadigd raken. Gevolgen kunnen zijn dat je je telefoon niet meer aankrijgt of dat je geheugen niet meer terug te halen is. Daarom is het gebruik van een Sony Xperia Z2 hoesje erg belangrijk.

  Verschillende kleuren en designs beschikbaar

  Houd je van cartoon, vlaggenhoesjes of basic? Wij hebben een assortiment met verschillende leuke designs en kleuren. Kies je graag voor de volledige bescherming van een flipcover? Of wil je je device zo smal mogelijk houden door gebruik van een backcover? De keuze is aan jou! Zorg er wel voor dat je je Sony Xperia Z2 hoesje gebruikt in combinatie met een screen protector, zodat je 5.2 Inch beeldscherm altijd beschermt blijft tegen krassen veroorzaakt door sleutels of bijvoorbeeld zandkorrels. Ook de keuze aan materiaal is divers. Je kunt kiezen voor TPU, Pu leder en hard plastic. Het materiaal staat altijd beschreven in de product naar en informatie.

  Goedkope Sony Xperia Z2 hoesjes

  My iCover bied de beste prijzen. Daarom houden wij vaak winacties en aanbieding acties. Voor de winacties kun je het beste onze Facebookpagina in de gaten houden. De aanbiedingen zijn te herkennen aan de rode percentage kortingen bij een sale product. Houd onze website en Facebookpagina dus goed in de gaten voor voordelige koopjes. Onze prijzen willen we zo transparant mogelijk houden. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan tijdens het afrekening. Wij verzenden al onze producten gratis en doen het dezelfde dag nog op de post!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

 • Sony Xperia Z1 hoesjes

  Sony Xperia Z1 hoesjes


  SONY heeft dankzij deze smartphone weer een topper in zijn rits toestellen, de Sony Xperia Z1. Dat heeft dit toestel te danken dankzij zijn mooie stijl en het toepassen van massieve materialen. Zo zit er een recente processor in het toestel voor een prettige belevenis. Nu kost het nog minder tijd om programma’s te openen en multitasking is geen enkel probleem. Het toestel heeft een extra slot voor uitbreiding van geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan data opslag. Bescherm je device nu met een Sony Xperia Z1 hoesje voor langdurig gebruik.


  Ga goed beschermt de deur uit


  Op straat hollen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure toestel hebben zitten. In combinatie met een Sony Xperia Z1 hoesje, zullen zeker lagere aantallen mobieltjes uiteen vallen door een klein ongeval. Uit onderzoeken is gebleken dat krasjes op een apparaat één van de grootste irritaties zijn onder de mensen die een gloednieuwe smartphone hebben gekocht. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen krassen.
  Met een apparaat als de Sony Xperia Z1, laat u niet constant in uw broekzak zitten. Mocht u iemand zijn die van tijd tot tijd een telefoontje pleegt, zou u niet voor dit juweeltje zijn gegaan. U zult zien dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent, opname’s aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Het is gemaakt om leuke momenten vast te leggen, zorgen dat u niet verdwaalt en voor amusement. Het is wel zo dat, hoe vaker u een telefoon gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Wanneer hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een Sony Xperia Z1 hoesje.


  Waarom u een telefoonhoesje nodig hebt


  Stel u hebt geen hoesje om uw Sony Xperia Z1 en per ongeluk valt hij. Niet alleen uw smartphone beschadigd, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en foto’s die zijn bewaard op uw apparaat zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en gebruik een Sony Xperia Z1 hoesje. Zo voorkomt u deze nare situaties en bespaart u ook nog eens de dure reparatiekosten.


  Leuk aanbod in Sony Xperia Z1 hoesjes


  Alle telefoonhoesjes bij ons worden tot in detail gecontroleerd door de medewerkers en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. Service is voor ons onwijs van belang en we proberen u als klant een goede ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.
  Heeft u een mooie Sony Xperia Z1 hoesje uitgekozen, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw telefoon hoesje thuis verwachten.
  Als er iets niet duidelijk is, aarzel niet en stuur ons een email bericht. We klaar om uw vraag snel te beantwoorden!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

  Ons aanbod in Xperia Z5 Compact hoesjes

  Ons aanbod in Xperia C5 Ultra hoesjes

   

 • Sony Xperia XZ3 hoesjes

  Sony Xperia XZ3 hoesjes

  De Sony Xperia XZ3 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn aantrekkelijke ontwerp en het gebruik van massieve materialen. De kwalitatieve en prima speakers die voor zorgen dat u nooit meer een telefoontje mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. De camera maakt duidelijke kiekjes zonder last te hebben van onzuiverheden of andere irritaties. Sony heeft in de XZ3 voor het eerst een OLED scherm toegepast en het resultaat mag er zeker zijn!

  De voor- en nadelen van het gebruik van een Sony Xperia XZ3 hoesje

  Er zijn genoeg argumenten om uw telefoon te behoeden van schade, met name wanneer het gaat om een kostbare telefoon. In combinatie met een hoesje, zullen veel minder telefoons begeven door een ongelukje. Een beschadiging op een nieuw gsm zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg spijtig. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele smartphone beschermd tegen krassen.

  Met een toestel als de Sony Xperia XZ3, zou het stom zijn als u die niet zou gebruiken. Mocht u iemand zijn die alleen af en toe een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze mobieltje zijn gegaan In plaats van doelloos naar buiten te staren, kunnen mensen tegenwoordig vrolijk zijn relaties onderhouden, of een spel spelen. Uw gsm is een tool om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor entertainment. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een telefoon voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw Sony Xperia XZ3 van een paar euro, uw smartphone redden en u tientallen euro’s besparen.

  Waarom u een telefoon hoesje nodig hebt

  Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kinderen een spelletje doen op uw toestel. De kids passen niet op en de gsm valt. Niet alleen uw apparaat beschadigd, maar uw toestel gaat niet meer aan. Het kost ontzettend veel tijd om uw bestanden gedeeltelijk te redden als dat nog kan. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw Sony Xperia XZ3.

  Sony Xperia XZ3 hoesjes zijn hier leverbaar

  Alle telefoonhoesjes bij ons worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. Klanttevredenheid is voor ons heel van belang en we proberen u als klant een goede beleving te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.

  Wanneer u uw Sony Xperia XZ3 hoesje hebt besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17 uur is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoesje de volgende dag dan al in huis.

  Mocht u vragen hebben, peins niet en stuur ons een e-mail. Onze deskundige personeel staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden!

Sony Xperia hoesjes

Xperia is de smartphone en tablet familie van Sony Mobile. De naam Xperia komt van het engelse word ‘’experience’’ en was al eerste gebruikt in de Xperia X1 slogan, ‘’I (Sony Ericsson) Xperia the best’’. De Xperia X1 was het eerste toestel van Sony Mobile gelanceerd in 2008. Dit toestel had een 3 inch display en een 3.2 Mega Pixel camera en een fysiek toestenbord. Nu zijn er al tientallen nieuwe smartphone bij gekomen. Elk toestel weer iets meer geavanceerd dan de andere. Één van de nieuwste toestellen is de Sony Xperia Z5. Een toestel met een 5.2 inch display, een 23 Mega Pixel camera en natuurlijk touchscreen. Vergelijk dit maar eens met de Xperia X1! Zo’n geavanceerd toestel heeft natuurlijk wel de beste bescherming nodig. Kies daarom voor een Sony Xperia hoesje van my-icover.nl.

Bescherm je Sony Xperia met een leuke hoes

Een hoesje hoeft niet altijd je mooie toestel dikker of groter te maken. Veel mensen zien af van een Sony Xperia hoesje omdat ze dan bang zijn dat hun toestel niet meer in broekzak past. Tegenwoordig hoeft dat zeker niet meer zo te zijn. Tegelijktijdig met de snelle ontwikkelingen in de telefoniebranche zijn de hoesjes ook veel beter geworden. Je kunt voortaan kiezen tussen ultra dunne hoesjes, flipcovers, callid covers, glazen screenprotectors, plastic screenprotectors en noem maar op. Iedere bescherming heeft zijn eigen voordelen. Het hoeft dus helemaal niet meer zo te zijn dat je telefoon te dik wordt bij het dragen van een hoesje. Als je kiest voor een ultra dunne Sony Xperia hoes van maar 0.2mm dik, dan voel je nauwelijks verschil. In dikte niet, maar ook niet in het gewicht.

Het belang van een hoesje

Er wordt veel reclame gemaakt dat de nieuwste Sony Xperia toestellen water- en stofdicht zijn. Veel mensen verwarren dit en denken dat zij hun toestel zo in het water kunnen laten liggen. Wij raden je aan dit niet te doen. Kijk maar eens op de website van Sony Xperia en je zult zien dat onderaan in de kleine lettertjes je geadviseerd wordt dit niet te doen. Ieder toestel is gevoelig voor interne en externe beschadigingen, dus ook de Sony Xperia. Wees dus extra alert en neem voorzorg maatregelen door een Xperia hoesje aan te schaffen tegen ongewenste krassen en stoten.

My iCover service en levertijden

Wij zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Bestelt u op werkdagen voor 5uur? Dan doen wij jouw nieuwe Sony Xperia hoesje dezelfde dag nog op de post. Zo hoef je niet lang te wachten op je bestelling. Voordat wij alles verzenden, kijken wij onze producten goed na. Dit voorkomt veel retouren en ongelukkige klanten.

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes