Sony Xperia telefoonhoesjes

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Sony Xperia hoesjes

Xperia is de smartphone en tablet familie van Sony Mobile. De naam Xperia komt van het engelse word ‘’experience’’ en was al eerste gebruikt in de Xperia X1 slogan, ‘’I (Sony Ericsson) Xperia the best’’. De Xperia X1 was het eerste toestel van Sony Mobile gelanceerd in 2008. Dit toestel had een 3 inch display en een 3.2 Mega Pixel camera en een fysiek toestenbord. Nu zijn er al tientallen nieuwe smartphone bij gekomen. Elk toestel weer iets meer geavanceerd dan de andere. Één van de nieuwste toestellen is de Sony Xperia Z5. Een toestel met een 5.2 inch display, een 23 Mega Pixel camera en natuurlijk touchscreen. Vergelijk dit maar eens met de Xperia X1! Zo’n geavanceerd toestel heeft natuurlijk wel de beste bescherming nodig. Kies daarom voor een Sony Xperia hoesje van my-icover.nl.

Bescherm je Sony Xperia met een leuke hoes

Een hoesje hoeft niet altijd je mooie toestel dikker of groter te maken. Veel mensen zien af van een Sony Xperia hoesje omdat ze dan bang zijn dat hun toestel niet meer in broekzak past. Tegenwoordig hoeft dat zeker niet meer zo te zijn. Tegelijktijdig met de snelle ontwikkelingen in de telefoniebranche zijn de hoesjes ook veel beter geworden. Je kunt voortaan kiezen tussen ultra dunne hoesjes, flipcovers, callid covers, glazen screenprotectors, plastic screenprotectors en noem maar op. Iedere bescherming heeft zijn eigen voordelen. Het hoeft dus helemaal niet meer zo te zijn dat je telefoon te dik wordt bij het dragen van een hoesje. Als je kiest voor een ultra dunne Sony Xperia hoes van maar 0.2mm dik, dan voel je nauwelijks verschil. In dikte niet, maar ook niet in het gewicht.

Het belang van een hoesje

Er wordt veel reclame gemaakt dat de nieuwste Sony Xperia toestellen water- en stofdicht zijn. Veel mensen verwarren dit en denken dat zij hun toestel zo in het water kunnen laten liggen. Wij raden je aan dit niet te doen. Kijk maar eens op de website van Sony Xperia en je zult zien dat onderaan in de kleine lettertjes je geadviseerd wordt dit niet te doen. Ieder toestel is gevoelig voor interne en externe beschadigingen, dus ook de Sony Xperia. Wees dus extra alert en neem voorzorg maatregelen door een Xperia hoesje aan te schaffen tegen ongewenste krassen en stoten.

My iCover service en levertijden

Wij zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Bestelt u op werkdagen voor 5uur? Dan doen wij jouw nieuwe Sony Xperia hoesje dezelfde dag nog op de post. Zo hoef je niet lang te wachten op je bestelling. Voordat wij alles verzenden, kijken wij onze producten goed na. Dit voorkomt veel retouren en ongelukkige klanten.

Ook relevant:

Ons aanbod in Xperia Z1 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z1 Compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z2 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 compact hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z3 Plus hoesjes

Ons aanbod in Xperia Z5 hoesjes

Ons aanbod in Xperia E4 hoesjes

Sony Xperia hoesjes