Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Microsoft / Nokia 1020 hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Ons Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesjes assortiment

De Nokia / Microsoft Lumia 1020 draait op Windows Phone 8 en heft gratis Nokia-apps. Nog een ander voordeel is de uitstekende camera van maar liefst 41 megapixels. Met nog extra camerafuncties zoals de PureVier-sensor, optische beeldstabilisatie en een Xenon-flits is de Nokia / Microsoft Lumia 1020 een smartphone voor de echte fotografieliefhebbers! De Nokia / Microsoft Lumia 1020 heeft een 4.5 inch HD-scherm. Dit is best groot en dus is het een must om dit scherm krasvrij te houden. Dit kan bijvoorbeeld met het gebruik van een Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesje.

Neem je smartphone overal mee naartoe

Dit device is echt populair bij fotografie liefhebbers. Dit betekent dat je je Nokia / Microsoft Lumia 1020 overal mee naartoe neemt om de leukste kiekjes te maken. Neem je het toestel mee de natuur in? of maak je liever foto’s in de stad? In welke omgeving je ook zit, het risico dat je je beschadigd is groot. Denk bijvoorbeeld aan een val op een harde ondergrond, of denk aan krassen op het beeldscherm. Neem daarom een Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesje en voorkom onverwachte reparatie kosten door beschadigingen. Je wilt toch niet dat door een knap al je foto’s van je toestel verdwijnen? Want ja, niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van je toestel is gevoelig voor stoten.

Vrolijk je smartphone op!

Veel mensen kiezen niet voor een hoesje omdat dit hun telefoon breder en minder mooi maakt. Hierop spelen wij in door hoesjes aan te beiden die ultradun zijn met gebruik van leuke kleuren. We hebben backcovers in roze, wit en zwart en flipcovers is zwart en roze kleuren. Ook bieden wij screen protectors aan. Deze zijn erg van belang voor het beschermen voor krassen van je HD scherm.

Nokia Lumia 1020 telefoonhoesjes zijn hier verkrijgbaar

Wij, bij www.my-icover.nl zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door ons personeel voor het wordt verzonden. Klanttevredenheid is voor ons van belang en we proberen jouw als klant een fijne ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.
Heeft u een leuk Nokia Lumia 1020 hoesje uitgekozen, dan verzenden wij je order nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. Vaak heeft u uw hoes de volgende dag dan al in huis.
We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Nokia Lumia 1020 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes