Informatie

Nokia / Microsoft telefoonhoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Microsoft / Nokia...

  Nokia / Microsoft Lumia 535 bescherming met een hoesje

  Begin 2015 werd de Microsoft Lumia 535 geïntroduceerd. Een Windows Phone met een groot scherm die nog geen €100,- kost. Deze budgetsmartphone heeft natuurlijk niet de duurzaamste en sterkte materialen gebruikt. Daarom is achterkant gemaakt van mat plastic. Dit betekent dat deze dus ook gevoelig is voor stoten en krassen. Het laatste wat je wilt is een dikke kras of deuk in je toestel. Kies daarom voor een Microsoft Lumia 535 hoesje.

  Bescherming en transparantie

  De Microsoft Lumia 535 is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wij begrijpen dat je deze kleur niet voor niets kiest en dat je deze kleur wil blijven zien wanneer je een hoesje om je toestel hebt. Daarom bieden wij 3 soorten transparante hoesjes aan. 1 geheel transparante, maar ook hoesjes met een leuke print erop. Je zult zien, het effect van de print op een transparante cover is erg leuk om te zien. Deze Microsoft Luma 535 hoesjes zijn verkrijgbaar in flexibel TPU materiaal. De materiaal vangt de eerste stoten op bij een valpartij. Ook krasjes op de achterkant van uw toestel krijgen geen kans, want uw gehele achterkant is beschermt. Wilt u ook de voorkant van uw toestel beschermen, schaf dan tegelijk een screen protector aan en plak deze op je scherm. Wanneer je niet zo aan je toestel kleur gehecht bent, kun je ook kiezen voor een Microsoft Lumia 535 flipcover. Deze bied bescherming aan de voor- en achterkant van je toestel. We hebben verticale flipcovers, maar ook horizontale. Je kunt zelf bekijken wat voor jou het fijnste is.

  Protectie onder de motorkap

  Niet alleen de buitenkant van je device is gevoelig voor dure beschadigingen, maar ook kan de interne hardware flink beschadigen na een harde stoot of valpartij. Een aantal gevolgen kunnen zijn dat je je geheugen kwijt raakt, of zelfs dat je toestel helemaal niet meer aangaat. Helaas vallen de reparatie kosten niet onder de garantie en je blijft met een flinke rekening zitten. Een nieuw scherm kost al snel €100,-. Voor dit geld kunt u al gemiddeld 10 hoesjes aanschaffen! Voorkom deze situatie en schaf vandaag nog een Microsoft Lumia 535 hoesje aan. Zo zorg je voor de beste bescherming van jouw duurzame device.

  Top service en geen verzendkosten

  Wij willen onze prijzen zo betaalbaar mogelijk houden. Daarom zijn er regelmatig acties gaande. Houd daarvoor onze Facebookpagina en website goed in de gaten. Wanneer je bij ons een Microsoft Lumia 535 hoesje aanschaft, rekenen wij geen verzendkosten. Zo zijn al onze prijzen transparant en duidelijk. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan bij het afrekenen. Kies ook daarom voor my-icover.nl!

  Regelmatig houden wij Facebook winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een Microsoft Lumia 535 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft / Nokia...

  Goede protectie met Nokia / Microsoft Lumia 640 hoesjes

  De Microsoft Lumia 640 is het kleinere broertje van de phabletversie Microsoft Lumia 640 XL. Maar met zijn 5 inch grote scherm heb je genoeg ruimte alle basics uit te voeren. De Lumia 640 valt in het middensegment door zijn betaalbare prijs van €170,-. Dit toestel heeft een gladde plastic achterkant, in tegenstelling met de XL versie. Die heeft een matte achterkant. Het nadeel van deze gladde achterkant dat deze meer vlekken en vettigheid aantrekt. De plastic achterkant is ook erg gevoelig voor krassen. Zorg dus voor een Microsoft Lumia 640 hoesje om je dierbare toestel op zijn best te beschermen.

  Bescherming op verschillende manieren

  Je kunt je toestel op verschillende manieren beschermen. Bijvoorbeeld doormiddel van een flipcover of een backcover. Flipcovers beschermen de achter- en voorkant van je toestel. Deze geven meer bescherming dan backcovers, omdat deze alleen de achterkant beschermen. De keuze wat voor soort Microsoft Lumia 640 hoesje je kiest is aan jou. Wil je je toestel niet te dik maken zodat hij nog gemakkelijk in je broekzak past? Kies dan voor een backcover. Wil je ook je pasjes kwijt in je hoesje zodat je niet je portemonnee hoeft mee te nemen? Kies dan voor een flipcover. Een ander voordeel aan een flipcover is dat deze de Lumia 640 ook onder de moterkap bescherm, want je toestel kan ook intern flink beschadigen tijdens een valpartij. Er kunnen onderdelen los gaan zitten en daar gaat je geheugen. Of misschien gaat je toestel helemaal niet meer aan. Wees dus voorzichtig en maak een verstandige keuze bij het aanschaffen van jouw Microsoft Lumia 640 hoesje.

  Alle kleuren en patronen

  Smaken verschillen. Zakenmensen houden meer van een niet te opvallend hoesje in basic kleuren zoals zwart, bruin of wit. Jonge meiden willen zich het liefst onderscheiden door middel van hoesjes met kleuren en patronen. Daarom bieden wij voor ieder wat wils betreft Microsoft Lumia 640 hoesjes. Wil jij toch liever dat je toestel zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje. Dan is een transparant Microsoft Lumia 640 hoesje iets voor jou! Deze zijn verkrijgbaar in flexibel TPU plastic zodat je hoesje als eerste de stoot opvangt bij een valpartij. Schaf in combinatie met een transparant Microsoft Lumia 640 hoesje ook een screen protector aan en de voor- en achterkant van je scherm zijn volledig beschermt tegen krassen.

  Service nummer 1

  Plaats je je bestelling vandaag nog op een werkdag? Dan heb je je bestelling de dag erop al in huis! Wij bieden snelle levering en ook nog een gratis. Onze klanten mogen niet voor onverwachte uitgaven komen te staan tijdens het afrekenen. Daarom zijn onze productprijzen transparant. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe Microsoft Lumia 640 hoesje!

  Ken je onze Facebookpagina al? Wij houden regelmatig winacties! Like dus snel onze pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar van een Microsoft Lumia 640 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft / Nokia...

  Bescherming voor je Microsoft Luma 640 XL met een hoesje

  De tijd dat een kwalitatief goede en grote smartphone onbetaalbaar was, ligt inmiddels al een tijdje achter ons. Een groot voorbeeld hiervan is de Microsoft Lumia 640 XL. De Microsoft Lumia 604 XL heeft een 5.7 inch scherm, wat nog groter is dan de iPhone 6 Plus en bijna 4 keer goedkoper in de winkel ligt! De Luma 640 XL draait op Windows Phone versie 8.1 Update 2, wat zorgt voor een super fijne gebruiksvriendelijkheid. Het toestel is gemaakt van kunststof met een matte oppervlakte. Het materiaal voelt fijn aan, maar het is duidelijk dat het kunststof niet de grootste stoten kan opvangen. Bescherm daarom je toestel met een Microsoft Lumia 604 XL hoesje en je kan blijven genieten van alle voordelen!

  Microsoft Lumia 604 XL LCD scherm bescherming

  Bijna 70 procent van de voorkant bestaat uit het scherm en de gehele oppervlakte is 15.8x8.1cm groot. Doe je vaak je toestel in je tas of broekzak, dan is de kans op krassen door zandkorrels of sleutels zeer groot. Of bedenk maar eens dat je oorbel steeds tegen je scherm aanschuurt tijdens het bellen. Het is dus van belang om je scherm goed te beschermen. Dit kun je door gebruik van een Microsoft Lumia 604 XL screen protector. Dit is een dun laagje beschermfolie op je scherm zodat de sleutels geen kans krijgen om op jouw scherm te krassen. Een screen protector is erg goedkoop in aanschaf. Voor maar €5,30 heb je er al één in huis! Wanneer je de screen protector gaat plakken, is het erg belangrijk dat je je toestel stofvrij maakt. Kijk hiervoor eerst wat instructiefilmpjes op Youtube.com

  Divers assortiment

  Het is niet alleen belangrijk om het scherm van je device te beschermen, maar ook een Microsoft Lumia 604 XL hoesje heeft grote voordelen. Denk aan hoe een hoesje al je toestel beschermt tijdens een valpartij op een harde tegelvloer, of denk aan de aantallen stoten je toestel te voorduren heeft bij normaal dagelijks gebruik. Daarom hebben wij een divers assortiment aan hoesjes. Zo hebben we Microsoft Lumia 604 XL hoesjes van TPU, PU leder en hard plastic. Ook hebben wij flipcovers (met en zonder caller id) en backcovers. Zo zorgen wij ervoor dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Wil je dat je mooie device zichtbaar blijft tijdens het dragen van een hoesje? Dan hebben wij voor jouw transparante TPU hoesjes in ons assortiment. TPU is flexibel en stevig plastic die de eerste stoten opvangt bij een valpartij. Zo blijft jou device onbeschadigd met een Microsoft Lumia 604 XL hoesje.

  Levering en Service

  Heb je een leuk Microsoft Lumia 604 XL hoesje besteld, dan sturen wij je bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17:00 is besteld. Normaal gesproken heb je je telefoon hoesje de volgende dag dan al in huis! Voor wij je bestelling versturen, zullen wij deze goed controleren zodat je bij ontvangst niet voor onaangename verassingen komt te staan.
  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Microsoft Lumia 604 XL hoesje!

  Onze Facebookpagina houd regelmatig winacties. Volg ons dus snel en wie weet ben jij de volgende winnaar van een Microsoft Lumia 604 XL hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

   

   

 • Microsoft / Nokia...

  Een mooi hoesje voor de Nokia / Microsoft Lumia 930 Hoesje


  De Nokia / Microsoft Lumia 930 Hoesje is een mobiel waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor kwaliteit te gaan en er is minder gelet om de uitgaven te drukken. De kwalitatieve en solide luidsprekers die voor zorgen dat u nooit meer een telefoontje mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Ook met de jongeste android versie, zult u weer genieten van de nieuwste mogelijkheden. Deze telefoon heeft extra ruimte voor uitbreiding van het geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag. Een Nokia / Microsoft Lumia 930 Hoesje is de uitkomst om uw duurzame device te beschermen tegen schade.


  Een Nokia / Microsoft Lumia 930 Hoesje aanschaffen


  Op straat marcheren er veel mensen rond die geen hoesje om hun dure telefoon hebben zitten. Door het aanschaffen van een Nokia / Microsoft Lumia 930 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen krassen komen op uw gsm. Uit enquête’s is ontdekt dat krasjes op een telefoon één van de grootste kwellingen zijn van de meute die een gloednieuwe toestel hebben gekocht. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermt tegen beschadigingen.
  Met een toestel als de Nokia / Microsoft Lumia 930 wordt veel mee gespeeld. Geen wonder dat iedereen in het dagelijks leven met een telefoon in de hand zit. U zult zien dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent of opname’s aan het maken bent of u bent aan het navigeren in het buitenland. Uw telefoon is een instrument om momenten vast te leggen en om u de kortste route aan te geven, maar ook voor afleiding. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een smartphone hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. In het geval dat het al kapot is gevallen, is het al te laat voor een telefoonhoesje.

  Een defecte smartphone is erg vervelend

  U gebruikt uw telefoon al een tijdje zonder een Nokia / Microsoft Lumia 930 hoesje en door een klein ongeluk laat u uw mooie toestel vallen. Niet alleen uw smartphone is dan beschadigd, maar uw apparaat gaat niet meer aan. Het kost vreselijk veel tijd om uw bestanden deels te redden als dat nog mogelijk is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbare hoes voor uw Nokia / Microsoft Lumia 930.


  Groot aanbod in Nokia / Microsoft Lumia 930 hoesjes


  Alle hoesjes bij my-icover.nl worden uitvoerig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteitscontrole door komen. We zijn verheugt te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.
  Heeft u een mooi Nokia / Microsoft Lumia 930 hoesje besteld, dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Normaal gesproken heeft u uw hoes de dag erop dan al in huis.
  We houden soms acties op onze Facebook pagina, hou het in de gaten en wellicht bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!.

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft / Nokia 1020...

  Ons Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesjes assortiment

  De Nokia / Microsoft Lumia 1020 draait op Windows Phone 8 en heft gratis Nokia-apps. Nog een ander voordeel is de uitstekende camera van maar liefst 41 megapixels. Met nog extra camerafuncties zoals de PureVier-sensor, optische beeldstabilisatie en een Xenon-flits is de Nokia / Microsoft Lumia 1020 een smartphone voor de echte fotografieliefhebbers! De Nokia / Microsoft Lumia 1020 heeft een 4.5 inch HD-scherm. Dit is best groot en dus is het een must om dit scherm krasvrij te houden. Dit kan bijvoorbeeld met het gebruik van een Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesje.

  Neem je smartphone overal mee naartoe

  Dit device is echt populair bij fotografie liefhebbers. Dit betekent dat je je Nokia / Microsoft Lumia 1020 overal mee naartoe neemt om de leukste kiekjes te maken. Neem je het toestel mee de natuur in? of maak je liever foto’s in de stad? In welke omgeving je ook zit, het risico dat je je beschadigd is groot. Denk bijvoorbeeld aan een val op een harde ondergrond, of denk aan krassen op het beeldscherm. Neem daarom een Nokia / Microsoft Lumia 1020 hoesje en voorkom onverwachte reparatie kosten door beschadigingen. Je wilt toch niet dat door een knap al je foto’s van je toestel verdwijnen? Want ja, niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van je toestel is gevoelig voor stoten.

  Vrolijk je smartphone op!

  Veel mensen kiezen niet voor een hoesje omdat dit hun telefoon breder en minder mooi maakt. Hierop spelen wij in door hoesjes aan te beiden die ultradun zijn met gebruik van leuke kleuren. We hebben backcovers in roze, wit en zwart en flipcovers is zwart en roze kleuren. Ook bieden wij screen protectors aan. Deze zijn erg van belang voor het beschermen voor krassen van je HD scherm.

  Nokia Lumia 1020 telefoonhoesjes zijn hier verkrijgbaar

  Wij, bij www.my-icover.nl zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door ons personeel voor het wordt verzonden. Klanttevredenheid is voor ons van belang en we proberen jouw als klant een fijne ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.
  Heeft u een leuk Nokia Lumia 1020 hoesje uitgekozen, dan verzenden wij je order nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. Vaak heeft u uw hoes de volgende dag dan al in huis.
  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Nokia Lumia 1020 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft / Nokia...

  Een mooi hoesje voor de Nokia / Microsoft Lumia 1320 Hoesje


  De Nokia Lumia 1320 is een telefoon waar veel belangstelling naar is. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn aantrekkelijke design en het toepassen van harde materialen. Zo zit er een goede processor in het toestel voor een fijn gevoel belevenis. Nu kost het nog minder tijdslengte om apps te laden en multitasken vormt geen complicaties. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus dat betekent dat u een goede keus hebt gemaakt wat betreft uw gsm keuze.


  Het kopen van een Nokia / Microsoft Lumia 1320 Hoesje


  Wie heeft nou nooit zijn of haar mobiele telefoon laten vallen? Samen met een hoesje, zullen zeker lagere aantallen toestellen stuk gaan door een ongelukje. Stel dat u net een nieuwe gsm hebt gekocht en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een kras op, dat wilt niemand. Plak er nog een screen protector op en u hebt uw hele mobieltje beschermt tegen beschadigingen.
  Een apparaat als de Nokia / Microsoft Lumia 1320, laat u niet constant in uw broekzak zitten. Als u iemand bent die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor dit toestel zijn gegaan. In plaats van te vervelen, kan men vandaag de dag vrolijk zijn contacten onderhouden, of een spel spelen. Uw gsm is een hulpmiddel om momenten vast te leggen of om u de weg te wijzen, maar ook voor afleiding. Het is wel zo dat, hoe frequenter u een gsm gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Dan kan een hoesje voor uw Nokia / Microsoft Lumia 1320 van een misschien een tientje, uw smartphone redden en u honderden euro’s besparen.


  Verlies van uw opgeslagen bestanden


  Stel u hebt geen telefoon hoesje om uw Nokia / Microsoft Lumia 1320 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw gsm is bekrast, maar uw smartphone gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en gegevens die zijn bewaard op uw gsm zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbaar telefoonhoesje voor uw Nokia / Microsoft Lumia 1320.


  Leuk aanbod hoesjes


  Alle hoezen bij My-iCover.nl worden uitgebreid gecontroleerd door de medewerkers en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteitscontrole door komen. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.
  Heeft u een mooie Nokia / Microsoft Lumia 1320 hoesje besteld, dan verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 5 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoes thuis ontvangen.
  Als er iets niet duidelijk is, peins niet en stuur ons een e-mail. Onze deskundige collega’s staan gereed om uw vraag snel te beantwoorden.

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft / Nokia...

  Een Nokia / Microsoft Lumia 1520 hoesje aanschaffen


  Nokia / Microsoft heeft dankzij deze smartphone weer een topper in zijn reeks toestellen: de Nokia / microsoft Lumia 1520. Dat heeft dit mobieltje te danken dankzij zijn mooie ontwerp en het gebruik van deugdelijke materialen. Zo zit er een sterke processor in het toestel voor een fijne gevoel. Nu kost het nog minder tijdslengte om apps te openen en multitasken is geen enkel punt. Deze telefoon heeft extra ruimte voor uitbreiding van een memory card. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag. Bescherm duurzame GSM goed met een Nokia / Microsoft Lumia 1520 hoesje!


  Een Nokia / Microsoft Lumia 1520 hoesje in gebruik nemen


  Op straat wandelen er erg veel mensen rond die geen hoesje om hun dure toestel hebben zitten. Door het gebruik van een Nokia / microsoft Lumia 1520 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op uw apparaat. Stel dat u net een gloednieuw toestel hebt gekregen en deze per ongeluk laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plaats naast een hoesje nog een screen protector op uw device en u hebt uw hele apparaat beschermd tegen krassen. In het dagelijks leven zit iedereen voortaan met zijn telefoon te spelen. Kijk maar in de trein, op het station, in de bus of zelfs in restaurants. Op ieder moment van de dag kun je je contacten onderhouden of een game spelen. Ook kunt u de leukste momenten vastleggen door middel van de camera of u kunt navigeren wanneer u de weg kwijt bent. U zult het net zien, wanneer u uw telefoon voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Op zo'n moment kan een hoesje voor uw Nokia / microsoft Lumia 1520 van een paar euro, uw gsm redden en u veel euro’s besparen.


  Waarom u een telefoonhoesje nodig hebt


  Stel u hebt geen telefoon hoesje om uw Nokia / microsoft Lumia 1520 en per ongeluk valt het toestel hard op de grond. Niet alleen uw mobieltje is bekrast, maar uw apparaat gaat niet meer aan. Het kost enorm veel tijd om uw gegevens gedeeltelijk te redden als dat nog kan. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw Nokia / microsoft Lumia 1520 met een hoesje en screen protector.


  Volop aanbod in Nokia / microsoft Lumia 1520 hoesjes


  Alle hoesjes bij My-iCover.nl worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. Klanttevredenheid is voor ons bijzonder belangrijk en we onze doelstelling is om u als klant een plezante beleving te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.
  Heeft u een mooi Nokia / microsoft Lumia 1520 hoesje uitgekozen, dan sturen wij uw order nog dezelfde dag op mits het voor 5 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw telefoon hoesje thuis ontvangen.
  We houden regelmatig acties op onze Facebook pagina, hou het in de gaten en mogelijkerwijs bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!.

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Nokia Lumia 925 hoesjes

  Leuke Nokia Lumia 925 hoesjes kopen

   

  De Nokia Lumia 925 is de één van de laatste toestellen die nog met de naam Nokia verkocht werd. Dit toestel heeft een 4,5 inch beeldscherm, wat een perfecte broekzakmaat blijkt te zijn. Bij grote schermen wordt het meestal al wat onhandiger. Om leuke kiekjes te maken heeft de Nokia Lumia 925 een 8,7 megapixel camera. Hiermee kun je wel even vooruit denk ik. Als je je device overal mee naartoe neemt voor foto’s te maken en om te bellen, zorg dan wel voor een goed Nokia Lumia 925 hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Daarover hieronder meer.

   

  Een perfect cadeau voor jezelf of een vriend

  Ken je iemand met een Nokia Lumia 925 of heb je er zelf toevallig één? Dan weet je dat dit toestel over allerlei capaciteiten beschikt. Je kunt er foto’s mee maken, internetten, WhatsAppen, bellen en bijvoorbeeld ook spelletjes op spelen. Natuurlijk neem je dan je toestel overal mee naartoe. Als je je verveelt onderweg kun je je lekker vermaken. Of op vakantie kun je de leukste kiekjes maken van goede kwaliteit. Toch proberen wij goed te waarschuwen tegen dagelijkse ongelukjes. Je zult het wel al een keer hebben meegemaakt, je device valt op de grond. Vaak zijn toestellen goed en stevig gebouwd, maar toch is de kans op beschadigingen groot. Zowel een kleine beschadiging als een krasje op je beeldscherm of een dikke barst. Het is flink balen als het je overkomt, want de reparatie kosten zijn peperduur. Zorg daarom dat je toestel altijd beschermt is met een Nokia Lumia 925 hoesje. Je kunt kiezen voor flipcovers, backcovers of screen protectors. Daarover hieronder meer.

  Nokia Lumia 925 hoesjes in verschillende soorten en maten

  Wij bij My iCover bieden verschillende hoesjes aan voor de Nokia Lumia 925. Je kunt onder andere kiezen uit flipcovers, backcovers of screen protectors. Een combinatie van één van de eerste twee samen met een screen protector zorgt voor een optimale bescherming van je duurzame device. Flipcovers hebben het voordeel dat zij de voor- en achterkant van je toestel beschermen. Daarnaast zitten er vaak ook nog vakjes in deze cover voor pasjes. Dus dan hoef je je portemonnee ook niet meer overal mee naartoe te nemen, omdat je alles gemakkelijk bij elkaar in één hebt. Naast een flipcover als Nokia Lumia 925 hoesje kun je ook kiezen voor een backcover. Deze zijn erg fijn omdat zo je toestel zo dun mogelijk blijft en tegelijk toch beschermt. Wanneer je kiest voor een backcover, kies dan tegelijk ook voor een screen protector anders blijft de voorkant van je toestel gevoelig voor krassen en barsten. Screen protectors zijn niet duur in aanschaf en is een goede investering om dure reparatie kosten te voorkomen.

  My iCover service en levertijden

  Wanneer je op werkdagen om 17:00uur besteld, heb je je Nokia Lumia 925 hoesje de volgende dag al in huis. Zo kom je nooit te lang zonder hoesje te zitten. Als service zorgen wij ervoor dat alles netjes verpakt en gratis wordt verstuurd. Je hoeft dus geen verzendkosten of andere onverwachte kosten te betalen bij het afrekenen. De prijzen die bij onze producten worden vermeld zijn dus ook de uiteindelijke prijzen. Zo willen wij niet dat klanten voor onverwachte kosten komen te staan. Schaf dus vandaag nog je Nokia Lumia 925 hoesje aan en je toestel is voorlopig goed beschermt tegen krassen en stoten.

  Regelmatig houden wij Facebook winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een Microsoft Lumia 535 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Nokia Lumia 830 hoesjes

  Goedkope Nokia Lumia 830 hoesjes

  Blijf jij graag in contact met je familie en vrienden? Dan is de Nokia Lumia 830 zeker is voor jou! Neem fantastische foto’s met je vrienden met de PureView-camera en deel deze op je sociale netwerk. Dit is allemaal mogelijk met de Nokia Lumia 830. De mooie device is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je jouw smartphone nemen in jou favoriete kleur. Je kunt kiezen uit groen, oranje en zwart. Natuurlijk neem je je device overal mee naartoe. Wees dus slim en schaf een Nokia Lumia 830 hoesje aan om je smartphone zo lang mogelijk mee te laten gaan.

  Ultieme bescherming tegen dagelijkse ongelukjes

  De Nokia Lumia 830 heeft een scherm van 5 inch. Door deze grootte oppervlakte is de kans op beschadigingen en krassen best groot. Kies daarom ervoor om je device optimaal te beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Je kent het wel, je trekt je broek uit en daar valt je smartphone al op de grond. Grote beschadigingen aan de buiten- en binnenkant van het toestel kunnen ontstaan. Een Nokia Lumia 830 hoesje zorgt ervoor dat jouw toestel niet de eerste klappen vangt van deze val. We hebben hoesjes in verschillende modellen in ons assortiment. Hierover vertellen we hieronder graag wat meer.

  Diversiteit aan Nokia Lumia 830 hoesjes

  Onze Nokia Lumia 830 hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Wil je graag de allerbeste bescherming voor je device? Kies dan voor een flipcover in combinatie met een screen protector. Door middel van het gebruik van een flipcover blijft de voor- en achterkant van je toestel beschermt. Wanneer je gebeld wordt, klap je je flipcover open en leg je je device tegen je oor. Om dat moment is je LCD scherm onbeschermd. Kies daarom ook voor een screen protector zodat er geen krasjes kunnen ontstaan door bijvoorbeeld het scheuren van je oorbellen tegen het scherm. De meeste Nokia Lumia 830 flipcovers hebben ook vakjes voor pasjes. Dit is erg gemakkelijk als je graag al je duurzame spullen bij elkaar opgeborgen wilt hebben. Ook kun je kiezen voor een Nokia Lumia 830 backcover. Bij dit moment wordt de achterkant van je toestel goed beschermt. Zorg ook bij dit hoesje voor een screen protector, want je LCD scherm blijft onbeschermd met een backcover. Onze backcovers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk of er voor jou iets leuks bij zit!

  My iCover levertijden

  Om ervoor te zorgen dat je zo kort mogelijk zonder hoesje zit, houden wij onze levertijden zo kort mogelijk. Bestel je op werkdagen voor 17:00uur? Dan heb je je Nokia Lumia 830 hoesje de volgende dag al op de deurmat liggen. Wij controleren alle bestellingen persoonlijk voordat ze de deur uitgaan, zodat de kans op defecte artikelen zo klein mogelijk is. Daarnaast zijn onze verzendkosten geheel gratis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken voor onverwachte kosten tijdens het afrekenen.

  Regelmatig houden wij Facebook winacties. Like onze pagina en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een Microsoft Lumia 535 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft Lumia 950 XL...

  Microsoft Lumia 950 Xl Hoesjes

   

  Met de Microsoft Luma 950 XL in je bezit heb je een eigenlijk een kleine PC die je overal mee naartoe kan nemen. Deze smartphone werkt op dezelfde manier als de PC. Alle Apps, muziek en games zijn te vinden op één plek genaamd de Windows Store. Ook heeft Microsoft gewerkt aan de verbetering van de camera in dit toestel. Zij hebben een 20 MP-sensor ontwikkeld die vervagingen door bewegingen automatisch mindert voor veel scherpere en mooiere foto’s. Natuurlijk wil je dit top toestel overal mee naartoe nemen om kiekjes te kunnen maken van jouw favoriete momenten. Zorg dan wel voor goede bescherming van je device met het gebruik van Microsoft Lumia 950 XL hoesje. Zo kun je zorgeloos op pad!

   

  Welke gevaren zijn er?

  Er zijn tal van situaties waarin je het beste je Microsoft Lumia 950 XL beschermt wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een harde val op een tegelvloer omdat je toestel uit je handen glijd. De kans is groot dat er een barst in je beeldscherm ontstaat. Of nog erger: Je toestel beschadigd van binnen. De Microsoft Lumia 950 Xl bestaat uit allerlei kleine onderdeeltjes die aan elkaar bevestigd zijn. Wanneer er een onderdeel los schiet, kan het maken van zo’n onderdeel alleen aan reparatie experts overgelaten worden. Een andere veelvoorkomende schade bij mobiele telefoons zijn de krassen op het beeldscherm. Krassen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door het schuren van je oorbel tegen het beeldscherm tijdens het bellen of door het schuren sleutels of kleine zandkorrels die in je handtas zitten. Een nieuw beeldscherm kost al snel over de €100,-. Een bedrag wat je liever uitgeeft aan iets anders toch? Wil je dit soort krassen op je beeldscherm voorkomen? Zorg dan voor een Microsoft Lumia 950 XL screen protector. Deze kosten gemiddeld €5,- en je beeldscherm is niet meer zo kwetsbaar waardoor je voortaal samen met je Microsoft Lumia 950 XL hoesje onbezorgd op pad kan!

  Hoesjes in leuke designs

  Wij bij My-iCover weten dat smaken verschillen. Een zakenman wil het liefst een mooi bruin of zwart hoesje met niet teveel poespas. Een vrolijke jonge meid houd natuurlijk van opvallende hoesjes met bloemen of cartoons. Daarom proberen wij voor ieder wat wils in huis te halen. Ook zijn er verschillen kwa modellen Microsoft Lumia 950 XL hoesjes. Je kunt kiezen uit flipcovers, backcovers of screen protectors. Een keuze uit één van de eerste twee modellen in combinatie met een screen protector is natuurlijk het allerbeste. Dit komt omdat een backcover alleen de achter- en zijkanten van je toestel beschermt. De voorzijde blijft onbeschermd waardoor een screen protector een must is. Bij een flipcover zijn de voor- achter- en zijkanten goed beschermt wanneer je je toestel niet in gebruik hebt. Maar wanneer je je toestel gebruikt wordt je beeldscherm blootgesteld waardoor de kans op beschadigingen groter wordt. Bescherm je je beeldscherm met een screen protector, dan hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken!

  Service en kwaliteit

  Wij willen dat onze klanten onze hoesje zo lang mogelijk in gebruik kunnen nemen. Daarom controleren wij alles goed op kwaliteit en zorgen wij ervoor dat we alleen de beste materialen in huis halen.

  Wij rekenen geen verzend- en transactie kosten. De prijs die je ziet op de product pagina is ook de prijs die je uiteindelijk betaald. Voor je het weet ligt jouw bestelling de volgende dag al op je deurmat, want bestel je op werkdagen voor 17:00uur? Dan verzenden wij dezelfde dag nog. Ook hoef je niet thuis te blijven om op je pakketje te wachten, want wij versturen de meeste producten per brievenbuspakje!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Microsoft Lumia 950...

  Goedkope Microsoft Lumia 950 Hoesjes

   

  De Microsoft Luma 950 is eigenlijk een kleine Windows computer die je mee kan nemen naar waar je maar wilt. Dit toestel werkt op dezelfde wijze als een PC. All jouw games, apps en games zijn te vinden op dezelfde genaamd de Windows Store. Daarnaast heeft Microsoft ook de camera in dit toestel flink geoptimaliseerd. Microsoft heeft een 20 MP-sensor ontworpen die vervagingen door bewegingen automatisch elimineert met als resultaat scherpere en mooiere foto’s. Begrijpelijk wil je dit high-end device overal mee naartoe nemen om leuke foto’s te kunnen maken van jouw dierbare momenten. Zorg dan wel voor goede bescherming van je device met het gebruik van Microsoft Lumia 950 hoesje. Op die manier kun je zorgeloos op pad!

   

  Wat kan er allemaal gebeuren?

  Er zijn vel omstandigheden waarin je je Microsoft Lumia 950 beschermt wilt hebben. Denk eens aan een flinke klap op een harde vloer omdat je device uit je vingers glijd. De kans op een barst in je beeldscherm is zeer groot. Of er gebeurd nog iets veel ergers: Je toestel beschadigd onder de motorkap. De Microsoft Lumia 950 bestaat uit tal van mini onderdeeltjes die allemaal aan elkaar verbonden zijn. Als er een onderdeeltje los schiet, kun je beter je toestel naar de reparateur brengen of misschien moet je wel je toestel vervangen. Deze kosten wil je toch liever ergens anders aan uitgeven? Een andere veelvoorkomend leed bij smartphones zijn de krassen op het LCD scherm. Krassen kunnen op allerlei wijzen ontstaan. Het schuren van je oorbel tegen het LCD scherm tijdens een telefoongesprek kunnen dit soort krassen veroorzaken. Ook het schuren van je huissleutels of zandkorrels die in je broekzak zitten kan deze schade brengen. Een splinternieuw LCD scherm kost al snel over de honderd Euro. Een bedrag waarvan je liever iets anders van koopt toch? Wil je deze krassen liever voorkomen? Koop dan een Microsoft Lumia 950 screen protector. Deze kosten ongeveer €5,- en je LCD scherm is niet meer zo gevoelig waardoor je in de toekomst samen met je Microsoft Lumia 950 hoesje onbezorgd naar buiten kan!

  Hoesjes in leuke designs

  Wij bij My-iCover weten dat niet iedereen hetzelfde mooi vind. Een zakenman wil het liefst een basic bruin of zwart Microsoft Lumia 950 hoesje met niet teveel tierelantijnen. Een 18jarige meid houd natuurlijk van opvallende hoesjes met kleuren. Daarom proberen wij ons assortiment zo breed mogelijk te houden. Ook zijn er 3 verschillende modellen Microsoft Lumia 950 hoesjes. Je kunt de keuze maken uit backcovers, flipcovers of screen protectors. Een keuze uit een flipcover of backcover in samen met een screen protector is begrijpelijk het allerbeste voor je mobiel. Een backcover beschermt alleen de zij- en achterkanten van je device. De voorkant blijft blootgesteld waardoor een screen protector een zeker must is. Bij een flipcover zijn de voor- achter- en zijkanten optimaal beschermt wanneer je je toestel niet in gebruik hebt. Maar als je je device gebruikt wordt je LCD scherm ineens vrij omdat je je flipcover openklapt waardoor de kans op krassen op je beeldscherm groot wordt. Bescherm je de voorkant van je mobiel met een Microsoft Lumia 950 screen protector, dan hoef je je totaal geen zorgen meer te maken!

  Service en kwaliteit

  Wij willen dat onze klanten onze hoesje zo lang mogelijk in gebruik kunnen nemen. Daarom controleren wij alles goed op kwaliteit en zorgen wij ervoor dat we alleen de beste materialen in huis halen.

  Wij rekenen geen verzend- en transactie kosten. De prijs die je ziet op de product pagina is ook de prijs die je uiteindelijk betaald. Voor je het weet ligt jouw bestelling de volgende dag al op je deurmat, want bestel je op werkdagen voor 17:00uur? Dan verzenden wij dezelfde dag nog. Ook hoef je niet thuis te blijven om op je pakketje te wachten, want wij versturen de meeste producten per brievenbuspakje!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 550 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

 • Microsoft Lumia 550...

  Leuk hoesje voor de Microsoft Lumia 550

   

  De Microsoft Lumia 550 is geweldige keus! Het is een goed presterende smartphone die probleemloos en snel de apps openen, goede batterij vermogen zodat u niet constant hoeft op te laden en met de Windows 10 voorgeïnstalleerde software, is het ook eens lekker gebruiksvriendelijk. Het beschikt een degelijke camera om heldere foto's te maken en beschikt tevens een omnisbare selfie camera. Een goede keus als u voor dit toestel hebt gekozen. Vergeet u niet om een hoesje om uw telefoon te doen?

   

  Een goed beschermde smartphone

   

  Natuurlijk is het belangrijk om een smartphone goed te beschermen, want technologie kan helaas niet heel goed tegen stoten. Een hoesje voor de Microsoft Lumia 550 zijn er in verschillende soorten en kleuren. Wilt u een flip cover dat het gehele toestel beschermd, of liever een hoesje dat de telefoon niet dik maakt? Bij My-iCover.nl bent u bij het goede adres. De Microsoft Lumia 550 hoesjes in ons assortiment zijn uitgebreid getest en garanderen een uitstekende pasvorm en bescherming.

   

  Goed beschermd en met een leuk hoesje

   

  Onze kwalitatieve Microsoft Lumia 550 hoesjes bieden maximale bescherming, zodat u de smartphone zonder zorgen kunt gebruiken. Wist u dat een smartphone tot wel 2 keer meer schokken kan opvangen zonder schade dan zonder hoesje? Omdat schokken, maar ook krassen grotendeels worden voorkomen, zal het toestel ook langer mee gaan. Ook omdat uw smartphone langer in nieuwstaat blijft, zult u minder snel geneigd zijn om het te vervangen.

   

  We bieden u een groot assortiment aan Microsoft Lumia 550 aan hoesjes zodat er zelfs voor elke outfit een passend hoesje voor te vinden zal zijn. Het is tegenwoordig een trend om het hoesje af te stemmen op je kledingstijl of zelfs je stemming!

   

  Goede kwaliteit voor een zacht prijsje

   

  De hoesjes bij My-iCover.nl zijn met zorg samengesteld zodat het voor u als klant een aangename shop-ervaring creëert. Welk hoesje u ook kiest, het zal altijd een perfecte pasvorm hebben en hoogwaardig van kwaliteit zijn.

   

  Besteld u voor 17:00 uw Microsoft Lumia 550 hoesje, dan is het ook dezelfde dag verstuurd. We bieden een gratis verzend service aan voor alle klanten in Nederland en vragen een kleine bijdrage voor onze klanten uit België.

   

  Bent u nog niet overtuigd van onze service? Bekijk eens de reacties van onze klanten die een bericht hebben achtergelaten. 95% van onze klanten bevelen ons aan!

  https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/NL-NL/My-iCover.html

  Ook relevant:

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 640 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 930 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1020 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1320 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 1520 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 925 hoesjes

  Ons aanbod in Nokia Lumia 830 Hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 535 hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 XL hoesjes

  Ons aanbod in Microsoft / Nokia Lumia 950 hoesjes

 • Nokia 7 Plus hoesjes

  Nokia 7 Plus hoesjes

  De Nokia 7 Plus is een mobiele telefoon waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor kwaliteit te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken Zo zit er een recente processor in het toestel voor een vreugdevol gevoel. Zo kunt u alle opdrachten vliegensvlug uitvoeren met deze top toestel. Deze smartphone heeft een extra slot voor uitbreiding van geheugenkaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

  Een Nokia 7 Plus hoesje kopen

  Er zijn vele redenen om uw smartphone te beschermen, vooral wanneer het gaat om een peperdure mobiele telefoon. Met een hoesje voor de Nokia 7 Plus, geeft u veel meer bescherming protectie tegen allerlei krassen en botsingen. Uit enquêtes is duidelijk geworden dat krasjes op een telefoon één van de grootste ergernissen zijn van het publiek die een nieuw mobieltje hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen krassen.

  Met een telefoon als de Nokia 7 Plus, laat u niet altijd veilig in uw broekzak zitten. Dit is een apparaat met verrassend veel functies en diensten, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. In plaats van doelloos naar buiten te staren, kunnen mensen tegenwoordig leuk zijn relaties onderhouden, of een spel spelen. Uw smartphone is een toestel om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor ontspanning. U zult het net zien, wanneer u een telefoon voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt uit elkaar. Dan kan een telefoon hoesje voor uw Nokia 7 Plus van een paar euro, uw telefoon redden en u veel euro’s besparen.

  Waarom u een telefoonhoesje nodig hebt

  Stel u hebt geen hoesje om uw Nokia 7 Plus en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw telefoon is bekrast, maar uw toestel gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en bestanden die zijn vastgelegd op uw smartphone zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een voordelige hoesje voor uw Nokia 7 Plus.

  Kies hier uw Nokia 7 Plus hoesje uit

  Wij, bij Gajetto.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verstuurd. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en we voornemen is om u als klant een plezante ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

  Als u uw Nokia 7 Plus hoesje hebt besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17 uur is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoesje de volgende dag dan al in huis.

  Mocht u een vraag hebben, peins niet en stuur ons een mail. Onze vriendelijke personeel staan paraat om uw vraag snel te beantwoorden!

 • Nokia 8 hoesjes

  Een stevig hoesje voor de Nokia 8

  De Nokia 8 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Ze hebben dit keer besloten om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de uitgaven te drukken Zo zit er een vlotte processor in het toestel voor een aangename ervaring. Ook met de laatste Android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste functies Hoe dan ook, u bent hier, dus d.w.z. dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw gsm

  Het aanschaffen van een Nokia 8 hoesje

  Op straat hollen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure apparaat hebben zitten. Samen met een hoesje, zullen veel minder apparaten sneuvelen door een klein ongeval. Een kras op een gloednieuwe mobieltje zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg lelijk. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele gsm beschermd tegen krassen.

  Met een smartphone als de Nokia 8, gaat u uzelf nooit vervelen. Dit is een telefoon met ongekend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. In plaats van doelloos naar buiten te staren, kan men hedendaags leuk zijn relaties onderhouden, of een spel spelen. Uw telefoon is een tool om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor ontspanning. U zult het net zien, wanneer u een telefoon voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt uit elkaar. Als hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een hoesje.

  Waarom u een hoes nodig hebt

  Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kids een spelletje doen op uw mobieltje. De kids zijn nog klein en de mobieltje valt. Niet alleen uw mobieltje beschadigd, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Het kost ontzettend veel tijd om uw informatie gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg zonde zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een goedkope telefoon hoesje voor uw Nokia 8.

  Groot in Nokia 8 hoesjes

  Alle telefoon hoesjes bij My-iCover worden grondig gecontroleerd door de medewerkers en worden pas per post verstuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Heeft u een mooie Nokia 8 hoesje uitgekozen, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Vaak heeft u uw telefoonhoesje de volgende dag dan al in huis.

  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Nokia 8 hoesje!

 • Nokia 7 hoesjes

  Een stevig hoesje voor de Nokia 7

  De Nokia 7 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Ze hebben dit keer besloten om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken De kwalitatieve en fatsoenlijke luidsprekers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Ook met de jongste Android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste mogelijkheden Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus dat wilt zeggen dat u een goede keus hebt gemaakt wat betreft uw telefoon keuze

  Het kopen van een Nokia 7 hoesje

  Wie heeft niet iemand een mobiele telefoon zien laten vallen? Door het kopen van een Nokia 7 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op een apparaat. Uit research is naar voren gekomen dat krasjes op een gsm één van de grootste irritaties zijn van het publiek die een gloednieuwe apparaat hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen krassen.

  Met een smartphone als de Nokia 7, gaat u uzelf nooit vervelen. Als u iemand bent die alleen af en toe een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze telefoon zijn gegaan U zult zien dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent, opnames aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw smartphone is een apparaat om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor entertainment. U zult het net zien, wanneer u een mobieltje voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Op zo een moment kan een telefoonhoesje voor uw Nokia 7 van een misschien een tientje, uw smartphone redden en u veel ergernis besparen.

  Waarom u een telefoonhoesje nodig hebt

  Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kleuters een game spelen op uw apparaat. De kleuters passen niet op en de smartphone valt. Niet alleen uw mobieltje beschadigd, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn opgeslagen op uw smartphone zijn voor goed niet meer te op te vragen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw Nokia 7.

  Nokia 7 hoesjes zijn hier te koop

  Alle hoesjes bij ons worden grondig gecontroleerd door de medewerkers en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. Klantenservice is voor ons bijzonder belangrijk en we onze doelstelling is om u als klant een fijne beleving te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.

  Heeft u een leuk Nokia 7 hoesje uitgekozen, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoes thuis verwachten.

  Mocht u vragen hebben, deins niet terug en stuur ons een e-mail bericht. Onze vriendelijke personeel staan gereed om uw vraag snel te beantwoorden!

 • Nokia 8 Sirocco hoesjes

  Nokia 8 Sirocco hoesjes

Leuke Nokia / Microsoft Lumia smartphone hoesjes

In April 2014 is het telecombedrijf Nokia overgenomen door Technologiebedrijf Microsoft. Daarom zullen de toestellen allemaal een nieuwe naam krijgen. In plaats van Nokia Lumia, gaat alles Microsoft Lumia heten. Ben je op zoek naar Microsoft Lumia hoesjes dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de nieuwste serie Nokia / Microsoft smartphone hoesjes bij my-icover.nl

Microsoft Lumia smartphone accessoires

In de My-iCover Nokia / Microsoft hoesjes shop vind je een ruim assortiment voor je Microsoft Lumia smartphone. Zo kan je bescherming vinden voor je device in de vorm van screenprotectors, maar er zijn ook cases te verkrijgen. We hebben cases voor de verschillende Microsoft Lumia modellen, zoals de Lumia 535, 640, 640XL, 930, 1020, 1320 & 1520. Zit jouw smartphone hierbij? Neem dan het risico niet om je telefoon open en bloot te blijven gebruiken. Zo voorkom je grote beschadigingen door valpartijen, want de reparatiekosten zijn zeker niet laag. Naast Microsoft Lumia hoesjes hebben wij ook opladers. U kunt deze vinden onder accessoires.

Microsoft Lumia smartphone bescherming
Microsoft Lumia toestellen draaien op Windows. Een fijn en snel besturingssysteem voor je smartphone. Door een harde val op een tegelvloer kan niet alleen de buitenkant van je Lumia toestel beschadigd raken, maar ook de onderdelen onder de motorkap kunnen er flink door lijden. Je besturingssysteem kan slomer gaan werken of helemaal niet meer aan gaan. Een hoesje kan de grootste stoten dempen, waardoor er weliswaar geen of alleen een kleine beschadigingen kunnen ontstaan. De keuze aan hoesjes is ruim. Wij hebben Microsoft Lumia flipcovers, backcovers en Callid window covers en screen protectors. Zo helpen wij je graag bij de keuze die het beste bij jouw wensen past.

Onze service en levertijden

My-iCover.nl houd van tevreden klanten. Daarom inspecteren wij alles voordat we het uitsturen naar de klant. Zien wij gebreken of beschadigingen, dan sturen wij het product niet op. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze producten behouden blijft. Wanneer een product door onze inspectie is gekomen, doen wij het product direct op de post en de werkdag na bestelling heb je je nieuwe Microsoft Lumia hoesje al in huis! Nog een extraatje: De verzendkosten zijn helemaal gratis!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 640 XL hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 930 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 1020 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 1320 hoesjes

Ons aanbod in Microsoft / Nokia 1520 hoesjes