Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

LG Optimus G3 hoesjes

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Een stevig hoesje voor de LG Optimus G3


De LG Optimus G3 is een populair toestel. Ze hebben dit keer besloten om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken. De kwalitatieve en prima luidsprekers die voor zorgen dat u nooit meer een telefoontje mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Nu kost het nog minder tijd om apps te laden en multi tasken vormt geen complicaties. Deze smartphone heeft een extra slot voor uitbreiding van geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag. Bescherm uw nieuwe toestel vandaag nog tegen dagelijkse ongelukjes door middel van een LG G3 hoesje. Deze zijn met een ruim aanbod verkrijgbaar via onze site.


Een LG Optimus G3 hoesje aanschaffen


Op straat lopen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure smartphone hebben zitten. Door het aanschaffen van een LG Optimus G3 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op jouw apparaat. Stel dat u net een gloednieuw apparaat hebt gekregen en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plak in combinatie met een LG G3 hoesje een screen protector op het scherm en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen beschadigingen.
Een toestel als de LG Optimus G3, laat u niet altijd veilig in uw tas zitten. Geen wonder dat we allemaal in het dagelijks leven met een smartphone in de hand zitten. In plaats van doelloos naar buiten te staren, vinden mensen het hedendaags prettig om contacten te onderhouden, of een game te spelen. Uw smartphone is een tool om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor entertainment. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een mobieltje voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Op zo een moment kan een LG G3 hoesje van een misschien een tientje, uw telefoon redden en u veel ergernis besparen.


Een defect mobieltje is erg vervelend


Stel u hebt geen telefoon hoesje om uw LG Optimus G3 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw toestel is beschadigd, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Het kost erg veel tijd om uw contacten gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg zonde zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw device met een LG G3 hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat er altijd voor jou een goede keuze bij zit. Wil je toch graag dat je toestel zichtbaar blijft bij het passen van een hoesje, kies dan voor een transparant hoesje. Deze zijn verkrijgbaar in hard cases en flexibele TPU cases voor de beste bescherming.

Kies hier uw LG Optimus G3 hoesje uit


Wij, bij My-iCover.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verzonden. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en we streven er naar om u als klant een plezante beleving te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.
Wanneer u uw LG Optimus G3 hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoesje de dag erop dan al in huis.
We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe LG Optimus G3 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG G4

Ons aanbod in Nexus 5X hoesjes

Ons aanbod in LG V10 hoesjes

Ons aanbod in LG G5 hoesjes

LG G3 hoesjes